Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Videoclip oficial: Marshmello x Imanbek (Ft. Usher) - Too Much

Marshmello și Imanbek și-au unit forțele pentru o colaborare nouă, ce-l aduce în prim-plan și pe Usher. Noul lor single, lansat cu videoclip, se numește ”Too Much”.

Compusă de Marshmello și Imanbek, cu Usher prezent pe piesă ca invitat special, "Too Much" este o melodie energică cu un mesaj puternic: e important să fii alături de cel pe care îl iubești: "Whatever you ask of me you don’t have to worry, there’s no such thing, that’s too much."

Pentru a pune în valoare piesa, Marshmello a creat o întreagă lume virtuală, construită în jurul producției, cu un videoclip oficial regizat de Christian Breslauer. El este creierul din spatele videoclipurilor muzicale recente lansate de Tiësto, Roddy Ricch și Jason Derulo.

De curând, Marshmello a colaborat și cu Demi Lovato pentru piesa "OK Not To Be OK", ce a fost lansată în parteneriat cu ONG-ul Hope for the Day. Melodia deschide dialogul unei conversații importante și benefice în procesul de conștientizare a stării noastre emoționale și a felului în care depresia ori alte afecțiuni conexe ne pot afecta.

Citește mai multe despre MarshmelloUsher
Videoclipuri cu MarshmelloUsher
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE