Urmărește-ne în Social Media

USHER, H.E.R. - Risk It All

Înainte de reprezentaţia de la Superbowl-ul din 2024, Usher ne oferă o piesă şi un videoclip nou, "Risk It All". Este o colaborare cu H.E.R, care se lasă cu un clip cât se poate de senzual şi lasciv.

Cei doi artişti, Usher şi H.E.R. apar în ipostaze senzuale în videoclipul "Risk It all". Piesa este un R&B tipic, sună a anii '90, a valul iniţial de R. Kelly. Vocile celor doi artişti se îmbină într-un mod fluid, încât uneori nici nu îţi dai seama unde începe Usher şi unde se termină H.E.R. E cu atât mai impresionantă vocea lui H.E.R, cu cât aminteşte de marile voci feminine din R&B, de la Whitney Houston la Mariah Carey şi Alicia Keys.

"Risk It All" a fost compus şi produs de către H.E.R, alături de renumitul compozitor Jimmy Napes. Inspiraţia pentru piesă şi videoclip vine din filmul "The Color Purple". Clipul a fost regizat de către multi premiatul regizor Dave Myers. Pe coloana sonoră a filmului "The Color Purple" se mai regăsesc şi Timbaland, Megan Thee Stallion, Alicia Keys, Mary J. Blige, Missy Elliott, October London şi mulţi alţii.

Usher pregăteşte un album proaspăt pentru fanii săi, "Coming Home", primul său material discografic nou de la "Hard II Love" din 2016, care a ajuns pe locul 5 în Billboard 200. Viitorul material discografic include şi piesa "Good Good", pe care Usher a lansat-o recent împreună cu Summer Walker şi 21 Savage.

Fanii artistului aşteaptă cu nerăbdare reprezentaţia de la Superbowl, de pe 11 februarie 2024, având loc pe Stadionul Allegiant din Las Vegas. Usher a mai cântat la Superbowl şi în 2021, dar doar ca invitat special al celor de la Black Eyed Peas.

În vârstă de 45 de ani, muzicianul, pe numele său complet Usher Raymond IV a vândut peste 23 milioane de albume doar în SUA şi a câştigat primele două premii Grammy pentru "cea mai bună reprezentaţie vocală R&B" în 2002 şi 2003. Printre marile sale hituri se numără "Yeah!", colaborare cu Lil Jon şi Ludacris, dar şi "My Boo" cu Alicia Keys.

Albumul său din 2004, "Confessions" a fost un hit uriaş, vânzând peste 20 de milioane de unităţi în toată lumea şi primind discul de diamant. Este considerat unul dintre cele mai mari nume din R&B şi pop-ul american.

Comentarii