Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
List/Grid

Videoclipuri lansate de U2

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu U2 pe InfoMusic:

Videoclip nou:
U2 - Love Is Bigger Than Anything In Its Way

Videoclip U2 Love Is Bigger Than Anything In Its Way

"Dragostea poate depăşi orice limite" este mesajul U2 în noul clip al piesei "Love Is Bigger Than Anything In Its Way". Devenit instant imn al comunităţii LGBTQ şi o înfăţişare a membrilor unici ai societăţii, acest clip pune accent pe oameni, nu concepte. Vă invităm să vizionaţi noul material vizual în cadrul acestui articol.

Videoclip nou:
U2 - Get Out Of Your Own Way

U2 - Get Out Of Your Own Way

”Get Out Of Your Own Way” este noul single U2, promovat de formație printr-un videoclip animat, cu mesaj politic. Trupa își exprimă cu acest prilej punctul de vedere cu privire la marile schimbări politice petrecute în ultima perioadă.

Videoclip nou:
U2 - You’re The Best Thing About Me

Videoclip U2 You're The Best Thing About Me

La două săptămâni după lansarea primului single de pe noul album, U2 revine cu un videoclip pentru acesta. Melodia "You're the Best Thing About Me" prefaţează LP-ul "Songs of Experience", care va sosi pe 1 decembrie.

Videoclip nou:
U2 - The Blackout (Live)

U2 - The Blackout

Pe final de august, U2 își încântă fanii cu o piesă nouă și un clip filmat live, în cadrul ultimului turneu al formației. Melodia se numește ”The Blackout” și are un sound ce împrumută influențe din zona rock-ului alternativ. Piesa este lansată doar ca teaser, primul single oficial de pe noul album "Songs Of Experience" urmând să apară în septembrie.

Videoclip nou:
U2 - Song for Someone

U2 - Song for someone

U2 a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa ”Song for Someone”, compusă de Bono pentru soția sa. Melodia este extrasă de pe albumul „Songs of Innocence” .

Videoclip nou:
U2 - Song For Someone

U2 - Song for Someone

Actorul american Woody Harrelson este protagonistul noului videoclip U2, ”Song For Someone”. Vizualul este regizat de Vincent Haycock, ce a colaborat și cu Paul McCartney (pentru ”Early Days”) și Lana Del Rey (pentru ”West Coast”).

Videoclip nou:
U2 - Sleep Like A Baby Tonight

U2 - Sleep Like A Baby Tonight

U2 a colaborat cu muralistul belgian ROA pentru noul videoclip ”Sleep Like A Baby Tonight”. Melodia promovată este extrasă de pe albumul "Songs of Innocence".

CLOSE
CLOSE