Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: U2 - Song for Someone

U2 a lansat un nou videoclip, ce promovează piesa ”Song for Someone”, compusă de Bono pentru soția sa. Melodia este extrasă de pe albumul „Songs of Innocence” .

Song For Someone (Directed by Matt Mahurin)

După videoclipul de 9 minute cu Woody Harrelson în rol principal, U2 lansează un nou vizual pentru ”Song For Someone”. De această dată, protagonistul este Bono, melodia fiind compusă de Bono pentru soția sa, Ali, pe care acesta a cunoscut-o când era doar un adolescent.

"Ideile mele despre iubire sunt, probabil, foarte lipsite de romantism. Eu văd dragostea ca pe ceva ce nu se poate întâmpla în fierbințeala momentului. O văd ca pe ceva ce trebuie să reziste în timp și care nu trebuie verificată prin sentimente, deși e minunat atunci când sentimentele persistă. În final, dragostea poate fi explicată prin genetică, e ADN-ul care te păcălește să-ți asumi o responsabilitate foarte mare. Așa mi s-a întâmplat mie, înainte de a ști ce angajament îmi iau. Am constatat că sunt un bărbat tânăr în brațele unei femei tinere, într-o lume oarecum ostilă la conceptul de primă iubire și iubire adolescentină", a povestit Bono într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Noul album „Songs of Innocence” , ce vine la o pauză de 5 ani de la discul precedent, “No Line on the Horizon”, include 11 piese în versiunea standard, la care se adaugă 4 bonus tracks în varianta deluxe. Materialul a fost produs de reputatul Danger Mouse în colaborare cu Paul Epworth, Declan Gaffney, Ryan Tedder și Flood.

Tracklist „Songs of Innocence” – U2:

 1. The Miracle (of Joey Ramone)
 2. Every Breaking Wave
 3. California (There Is No End To Love)
 4. Song For Someone
 5. Iris (Hold Me Close)
 6. Volcano
 7. Raised By Wolves
 8. Cedarwood Road
 9. Sleep Like A Baby Tonight
 10. This Is Where You Can Reach Me Now
 11. The Troubles

Deluxe edition bonus tracks:

 1. Lucifers Hands
 2. The Crystal Ballroom
 3. The Troubles (Alternative version)
 4. Sleep Like A Baby Tonight (Alternative Perspective Mix by Tchad Blake)

Citește mai multe despre U2
Videoclipuri cu U2
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE