Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: U2 - Sleep Like A Baby Tonight

U2 a colaborat cu muralistul belgian ROA pentru noul videoclip ”Sleep Like A Baby Tonight”. Melodia promovată este extrasă de pe albumul "Songs of Innocence".

Sleep Like A Baby Tonight” este noul single U2 extras de pe controversatul "Songs of Innocence". Prin videoclipul ce îl acompaniază, Bono & Co. au luat "picturi murale politice ale Irlandei de Nord drept punct de referință" în speranța ca proiectul să celebreze ”puterea democratică unică a artei urbane”.

"Songs of Innocence" este, conform solistului Bono, "cel mai intim material discografic de până acum".

"Am vrut să facem un album extrem de personal. Hai să ne reamintim de ce am vrut să formăm această trupă, să ne gândim la relațiile noastre cu prietenii, iubitele și membrii familiilor noastre. Întregul album vorbește despre primele noastre aventuri: din punct de vedere geografic, spiritual, sexual. Nu a fost ușor. Dar asta am făcut", a povestit Bono într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Noul album, ce vine la o pauză de 5 ani de la discul precedent, “No Line on the Horizon”, include 11 piese în versiunea standard, la care se adaugă 4 bonus tracks în varianta deluxe. Materialul a fost produs de reputatul Danger Mouse în colaborare cu Paul Epworth, Declan Gaffney, Ryan Tedder și Flood.

Tracklist "Songs of Innocence" - U2:

 1. The Miracle (of Joey Ramone)
 2. Every Breaking Wave
 3. California (There Is No End To Love)
 4. Song For Someone
 5. Iris (Hold Me Close)
 6. Volcano
 7. Raised By Wolves
 8. Cedarwood Road
 9. Sleep Like A Baby Tonight
 10. This Is Where You Can Reach Me Now
 11. The Troubles

Deluxe edition bonus tracks:

 1. Lucifers Hands
 2. The Crystal Ballroom
 3. The Troubles (Alternative version)
 4. Sleep Like A Baby Tonight (Alternative Perspective Mix by Tchad Blake)

Citește mai multe despre U2
Videoclipuri cu U2
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE