Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: U2 - Get Out Of Your Own Way

”Get Out Of Your Own Way” este noul single U2, promovat de formație printr-un videoclip animat, cu mesaj politic. Trupa își exprimă cu acest prilej punctul de vedere cu privire la marile schimbări politice petrecute în ultima perioadă.

Cu versurile scrise de Bono, muzica semnată de trupă și producția asigurată de Ryan Tedder de la OneRepublic, Lillywhite, Kutzle, Thomas și Lee, U2 continuă să ne vorbească despre America, ”ținutul promis”, libertate, trufie și idealuri. Mesajul a devenit și mai articulat odată cu videoclipul animat realizat de regizorii israelieni de la Broken Fingaz Crew.

“Videoclipul face referire la situația politică actuală. 2017 a fost pentru noi un an în care fasciști de pretutindeni au avut suficient curaj să-și ridice capetele din nou, încurajați de Trump și de alți lideri mondiali, care folosesc frica oamenilor pentru a construi noi ziduri și a adânci segregări”, au transmis regizorii în comunicatul de presă ce anunță lansarea clipului.

Piesa ”Get Out Of Your Own Way” se regăsește pe albumul ”Songs of Experience”, cel de-al 14-lea material de studio al formației U2, lansat pe 1 decembrie. De pe noul album au fost extrase și ”The Blackout” și ”You're the Best Thing About Me”. În versiune standard, LP-ul include 13 piese, cu versuri scrise pentru a face publicul să reflecteze.

”Songs of Experience” este partea a doua a albumului precedent, ”Songs of Innocence”. Discul a primit până acum cronici mixte, impresiile oscilând de la foarte bine - ”cel mai bun album U2 din acest deceniu” (Mojo) - la foarte prost -”(membrii trupei U2) sunt vechi maeștri în pompatul chestiilor care-i face pe copiii din ziua de azi să cumpere muzică” (NME).

Citește mai multe despre U2
Videoclipuri cu U2
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE