Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Poze concert Helloween - Pumpkins United la Romexpo - 2017 Poze de la concertul lui Ștefan Bănică - primul show de Crăciun din 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: U2 - You’re The Best Thing About Me

La două săptămâni după lansarea primului single de pe noul album, U2 revine cu un videoclip pentru acesta. Melodia "You're the Best Thing About Me" prefaţează LP-ul "Songs of Experience", care va sosi pe 1 decembrie.

Regia clipului "You're the Best Thing About Me" îi aparţine lui Jonas Akerlund, cunoscut pentru Grammy-ul obţinut pentru videoclipul "Ray of Light" al Madonnei. Cariera bogată a regizorului a inclus colaborări cu Metallica, Christina Aguilera, Rammstein, Lady Gaga şi Britney Spears. Noua creaţie vizuală se identifică perfect cu spiritul american, cu un aer pe care de obicei Springsteen sau Johnny Cash îl imprimau clipurilor lor.

Vocea lui Bono sună excelent, cu acel ecou trademark care te face să te simţi parte a unui concert pe un stadion imens. Clipul ne poartă în cele mai hip repere din New York, cu Bono şi Edge semnând autografe, socializând cu fanii şi jucând biliard în puburi. Umbrele cu steagul SUA, bere şi concerte pe acoperişuri de zgârie nori, toate se petrec într-o seară autentic americană.

Nu putea lipsi o pizza tipică de New York, o plimbare pe lângă Empire State Building şi multe cadre cu Statuia Libertăţii. Bono a descris acest single drept "punk-Motown" sau "punk Supremes". A citat o "bucurie îndrăzneaţă" etalată de versuri şi melodie, dar şi un mesaj de dragoste către persoana dragă. "Songs of Experience" serveşte ca LP ce completează peisajul şi povestea începute pe discul "Songs of Innocence" în 2014.

Primele teasere pentru album au început în mod trăznit în această vară, când U2 a trimis prin poştă fanilor scrisori misterioase. Atunci a apărut de nicăieri parcă şi piesa "The Blackout".

Citește mai multe despre U2
Videoclipuri cu U2
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE