Urmărește-ne în Social Media

U2 - You’re The Best Thing About Me

La două săptămâni după lansarea primului single de pe noul album, U2 revine cu un videoclip pentru acesta. Melodia "You're the Best Thing About Me" prefaţează LP-ul "Songs of Experience", care va sosi pe 1 decembrie.

Regia clipului "You're the Best Thing About Me" îi aparţine lui Jonas Akerlund, cunoscut pentru Grammy-ul obţinut pentru videoclipul "Ray of Light" al Madonnei. Cariera bogată a regizorului a inclus colaborări cu Metallica, Christina Aguilera, Rammstein, Lady Gaga şi Britney Spears. Noua creaţie vizuală se identifică perfect cu spiritul american, cu un aer pe care de obicei Springsteen sau Johnny Cash îl imprimau clipurilor lor.

Vocea lui Bono sună excelent, cu acel ecou trademark care te face să te simţi parte a unui concert pe un stadion imens. Clipul ne poartă în cele mai hip repere din New York, cu Bono şi Edge semnând autografe, socializând cu fanii şi jucând biliard în puburi. Umbrele cu steagul SUA, bere şi concerte pe acoperişuri de zgârie nori, toate se petrec într-o seară autentic americană.

Nu putea lipsi o pizza tipică de New York, o plimbare pe lângă Empire State Building şi multe cadre cu Statuia Libertăţii. Bono a descris acest single drept "punk-Motown" sau "punk Supremes". A citat o "bucurie îndrăzneaţă" etalată de versuri şi melodie, dar şi un mesaj de dragoste către persoana dragă. "Songs of Experience" serveşte ca LP ce completează peisajul şi povestea începute pe discul "Songs of Innocence" în 2014.

Primele teasere pentru album au început în mod trăznit în această vară, când U2 a trimis prin poştă fanilor scrisori misterioase. Atunci a apărut de nicăieri parcă şi piesa "The Blackout".

Comentarii

Premii muzicale

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO

Premiile Grammy 2024 vor fi decernate pe 5 februarie, iar telespectatorii din România pot afla cine vor fi artiștii care vor face un adevărat spectacol în cea mai importantă noapte a industriei muzicale din lume, dar și cine va pleca acasă cu trofeele Academiei de Înregistrări.

Publicat

pe

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO
Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO │ FOTO: PRO TV

Muzica schimbă lumea, iar Premiile Grammy schimbă lumea muzicii. Cei mai importanți artiști se întâlnesc în cea mai spectaculoasă gală: a 66-a ediție a Premiilor Grammy este luni, 5 februarie, de la ora 3 dimineața, în direct pe VOYO.

National Academy of Recording Arts and Sciences va înmâna și în acest an trofee pentru realizări remarcabile în domeniul muzical, în cea mai importantă noapte a industriei. Abonații VOYO vor putea vedea LIVE și în exclusivitate decernarea râvnitelor premii, din Crypto Arena, Los Angeles, și se vor delecta cu momentele impresionante pregătite de Billie Eilish, Dua Lipa, Travis Scott, Burna Boy, Luke Combs, Billy Joel sau Olivia Rodrigo.

În acest an, printre noutățile pregătite de organizatori se numără și prezența legendarei trupe U2 în cadrul evenimentului. Câștigători a 22 de trofee Grammy, membrii U2 vor avea un show unic, transmis pentru prima dată din Sphere, Las Vegas - locul unde formația este rezidentă.

Lista celor care se luptă să pună mâna pe râvnitul trofeu Grammy a fost făcută publică, iar SZA conduce topul din acest an cu nouă nominalizări. Phoebe Bridgers, Șerban Ghenea și Victoria Monét sunt nominalizați la șapte categorii, iar Jack Antonoff, Jon Batiste, boygenius, Brandy Clark, Miley Cyrus, Billie Eilish, Olivia Rodrigo și Taylor Swift au fiecare câte șase nominalizări.

Citește în continuare