Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO
List/Grid

Videoclipuri lansate de TAXI

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu TAXI pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Taxi - Ce ne facem cu noi? (jucată de Ada Milea)

Taxi - Ce ne facem cu noi? - jucată de Ada Milea

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu un videoclip în interpretarea inconfundabilei Ada Milea. Piesa pusă în scenă se numește "Ce ne facem cu noi?" și este extrasă de pe albumul "Taxi 20".

Videoclip nou:
Taxi feat. Delia - Atât de trist (jucată de Maria Popovici și Mincu)

Taxi feat. Delia - Atât de trist - jucată de Maria Popovici și Mincu

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu un videoclip în interpretarea comedianților Maria Popovici și Mincu. Piesa pusă în scenă se numește "Atât de trist" și este extrasă de pe albumul "Taxi 20".

Videoclip nou:
Taxi - Un fir din părul tău (jucată de Vlad Logigan)

Taxi - Un fir din părul tău (jucată de Vlad Logigan)

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu un videoclip în interpretarea lui Vlad Logigan. Piesa pusă în scenă se numește " Un fir din părul tău" și este extrasă de pe albumul "Taxi 20".

Videoclip nou:
Videoclip: Taxi - Mult peste 100 (live) | jucată de Ștefan Bănică

Taxi - Mult peste 100 | (live) | - jucată de Ștefan Bănică

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu un videoclip în interpretarea lui Ștefan Bănică. Piesa pusă în scenă se numește "Mult peste 100" și este extrasă de pe albumul "Taxi 20".

Videoclip nou:
Taxi - Femeia care nu există (jucată de Marian Râlea)

Taxi - Femeia care nu există (jucată de Marian Râlea)

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu un videoclip emoționant, în interpretarea actorului Marian Râlea. Piesa pusă în scenă se numește "Femeia care nu există" și este extrasă de pe albumul "Taxi 20".

Videoclip nou:
Taxi feat. Delia - Inadaptat | (necenzurat) | jucată de Dan Condurache

Taxi feat. Delia - Inadaptat | (necenzurat) | - jucată de Dan Condurache

Taxi continuă seria videoclipurilor cu interpretări actoricești și lansează ”Inadaptat”, în versiune necenzurată, jucată de Dan Condurache.

Videoclip nou:
Taxi - N-o să-mi ajungă viața asta (jucată de Pavel Bartoș)

Taxi - N-o să-mi ajungă viața asta - jucată de Pavel Bartoș

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu o piesă romantică, intitulată "N-o să-mi ajungă viața asta". Actorul invitat să interpreteze versurile melodiei este Pavel Bartoș.

Videoclip nou:
Taxi - Pentru ea (jucată de Marius Manole)

Taxi - Pentru ea - jucată de Marius Manole

La invitația trupei Taxi, Marius Manole a interpretat versurile piesei "Pentru ea" într-un videoclip ce ar putea trece drept audiție pentru un film de dragoste. Clipul face parte dintr-un nou proiect al formației, intitulat "Joac-o p-asta!".

Videoclip nou:
Taxi - Despre nimic

Taxi - Despre nimic

Ce ar putea să ne spună o piesă ”Despre nimic”? Poate nu chiar totul, dar cu siguranță nici nimic. E un mesaj fără ocolișuri al trupei Taxi, ce aduce în discuție un subiect sensibil. Melodia vine acompaniată și de videoclip.

Videoclip nou:
Taxi feat. Irina Rimes - Supradoză de dor

Taxi feat. Irina Rimes - Supradoză de dor

Taxi lansează în colaborare cu Irina Rimes o piesă cu sensibilă, cu rezonanțe pariziene. Diagnostigul a fost pus, avem de-a face cu o "Supradoză de dor".

Videoclip nou:
Taxi - Frezii și ștrudel cu mere

Taxi revine cu "Frezii și ștrudel cu mere". Vă invităm să aflați mai multe detalii despre noua piesă și concertul care va avea loc în perioada următoare.

Videoclip nou:
Taxi x Delia - Inadaptat

Videoclip Taxi Delia Inadaptat

Taxi şi Delia colaborează din nou, de această dată la piesa "Inadaptat", care a primit un videoclip la finalul acestei săptămâni. Clipul este regizat de către Ironic şi ne prezintă o lume psihedelică plină de simboluri.

Videoclip nou:
Taxi și prietenii - Despre smerenie (versiune actualizată)

Taxi și prietenii - Despre smerenie (actualizat)

Trupa Taxi a revenit cu o versiune actualizată a videoclipului ”Despre smerenie”. Noua variantă este fără Grigore Leșe, dar cu mai mulți prieteni. Dacă în primul clip apăreau 34 de persoane din sfera publică, acum apar 67, pe lista noilor prieteni Taxi fiind Ada Condeescu, Kempes, Ioan Gyuri Pascu, Florin Ristei, Stela Popescu și Dragoș Bucurenci, printre alții.

Videoclip nou:
Taxi și prietenii - Despre smerenie

Taxi și prietenii - Despre smerenie

Trupa Taxi ne vorbește ”Despre smerenie” într-un nou videoclip, în care este abordat subiectul construirii Catedralei Mântuirii Neamului. Punctul de vedere al formației este împărtășit de alte 34 de persoane publice din muzică, literatură, cinematografie și media.

Videoclip nou:
Taxi feat. Delia - Atât de trist

Taxi feat Delia - Atat de trist

Taxi şi Delia colaborează pentru prima dată şi aleg să cânte o baladă emoţionantă, cu un mesaj "Atât de trist". Videoclipul a fost regizat de iRonic şi îl puteţi urmări mai jos.

Videoclip nou:
Taxi - Joc periculos

Actorii Antonia Ionescu Micu și Radu Micu în clipul Taxi - Joc periculos

Taxi a lansat un nou videoclip: „Joc periculos”. Acesta are la bază o piesă nouă, despre momentele în care tăcerile ucid. Urmărește materialul pe InfoMusic.

CLOSE
CLOSE