Urmărește-ne în Social Media

Taxi - La pământ, sub mare (jucată de Oana Pellea)

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu un videoclip în interpretarea reputatei actrițe Oana Pellea. Piesa pusă în scenă se numește "La pământ, sub mare" și este o nouă melodie de dragoste, extrasă de pe albumul "Taxi 20".

Piesele de pe albumul aniversar "Taxi 20" sunt readuse în atenția publicului în cadrul unui proiect ce vine ca o provocare pentru actorii români. "Joac-o p-asta!" este o inițiativă inedită lansată de formație, prin care versurile melodiilor de pe acest disc ajung să treacă prin filtrul unor actori și actrițe pe care formația îi apreciază.

Pentru cel de-al 21-lea clip din seria "Joac-o p-asta!", Oana Pellea pune în scenă un moment răvășitor, declanșat de versurile și vocea lui Dan Teodorescu. Iubirea este încă o dată trecută prin filtrul despărțirii, detaliile pe care vocalistul Taxi reușește să le scoată la iveală creionând un scenariu dramatic extrem de articulat. Dan Teodorescu a realizat o versiune live a piesei  "La pământ, sub mare" pentru acest clip, înregistrând-o cu un telefon "într-o noapte, într-o camera de hotel".

Cu peste 20 de ani de activitate muzicală, trupa Taxi a surprins mereu publicul cu mesaje sincere și inedite, cu videoclipuri emoționante, dar și savuroase, fie că e vorba despre viața socială și politică, fie că este vorba despre piese de dragoste.

Taxi are în portofoliu peste mii de concerte, o prezenţă la Eurovision, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Comentarii