Urmărește-ne în Social Media

Taxi - Ultimul cântec (jucată de Bordea)

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu un videoclip în interpretarea lui Cătălin Bordea. Piesa pusă în scenă se numește "Ultimul cântec" și este o nouă melodie de dragoste, extrasă de pe albumul "Taxi 20".

Piesele de pe albumul aniversar "Taxi 20" sunt readuse în atenția publicului în cadrul unui proiect ce vine ca o provocare pentru actorii români. "Joac-o p-asta!" este o inițiativă inedită lansată de formație, prin care versurile melodiilor de pe acest disc ajung să treacă prin filtrul unor actori și actrițe pe care formația îi apreciază.

Comediantul Cătălin Bordea a fost alegerea trupei pentru piesa "Ultimul cântec", o piesă de dragoste încărcată cu o puternică doză de dramatism. Îl vedem pe Bordea într-o ipostază rară, vizibil încercat de durerea unei nepotriviri de caracter. Orice despărțire lasă urme adânci, în "Ultimul cântec" apăsându-se exact pe momentul cel mai dificil al ruperii unei relații - acceptarea unui scenariu de neimaginat devenit realitate.

Cu peste 20 de ani de activitate muzicală, trupa Taxi a surprins mereu publicul cu mesaje sincere și inedite, cu videoclipuri emoționante, dar și savuroase, fie că e vorba despre viața socială și politică, fie că este vorba despre piese de dragoste.

Taxi are în portofoliu peste mii de concerte, o prezenţă la Eurovision, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Comentarii