Urmărește-ne în Social Media

Taxi feat. Irina Rimes - Supradoză de dor (jucată de Monica Odagiu și Vlad Lință)

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu un videoclip în interpretarea actorilor Monica Odagiu și Vlad Lință. Piesa pusă în scenă se numește "Supradoză de dor" și este o nouă melodie de dragoste, extrasă de pe albumul "Taxi 20".

Piesele de pe albumul aniversar "Taxi 20" sunt readuse în atenția publicului în cadrul unui proiect ce vine ca o provocare pentru actorii români. "Joac-o p-asta!" este o inițiativă inedită lansată de formație, prin care versurile melodiilor de pe acest disc ajung să treacă prin filtrul unor actori și actrițe pe care formația îi apreciază.

Actorii Monica Odagiu și Vlad Lință au fost alegerea trupei pentru piesa "Supradoză de dor". Așa cum îi spune și titlul, piesa apasă puternic pedala melancoliei, Monica și Vlad reușind să transmită foarte bine emoția asociață rupturii unei relații.

Cu peste 20 de ani de activitate muzicală, trupa Taxi a surprins mereu publicul cu mesaje sincere și inedite, cu videoclipuri emoționante, dar și savuroase, fie că e vorba despre viața socială și politică, fie că este vorba despre piese de dragoste.

Taxi are în portofoliu peste mii de concerte, o prezenţă la Eurovision, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Comentarii