Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Videoclip oficial: Taxi x Delia - Inadaptat

Taxi şi Delia colaborează din nou, de această dată la piesa "Inadaptat", care a primit un videoclip la finalul acestei săptămâni. Clipul este regizat de către Ironic şi ne prezintă o lume psihedelică plină de simboluri.

Melodia "Inadaptat" este compusă de către Dan Teodorescu de la Taxi, iar de partea orchestrală s-a ocupat Alex Cotoi. Delia şi trupa Taxi au colaborat şi anul trecut, la piesa "Atât de trist", care a avut un clip regizat de acelaşi Ironic. Noul videoclip este unul plin de filtre, efecte şi imagini abstracte suprapuse peste feţele celor doi artişti.

Se află la graniţa dintre trip-hop şi pop-rock, care scoate în evidenţă puterea vocii Deliei la refren. Felul în care vocea sa se suprapune peste chitară şi bas este o gură de aer proaspăt în muzica autohtonă. Dan Teodorescu cântă genial despre metehnele societăţii şi culturii româneşti, cum o face de altfel de 18 ani cu trupa Taxi. Delia îşi face apariţia în materialul video evocând ţinutele Cleopatrei şi o icoană post modernă de muzeu abstract.

Spre final Dan Teodorescu scapă "bomba F" în piesă, lăsând pudibonzii cu gura căscată. Un mixaj excelent al vocii Deliei şi un solo de chitară încheie această piesă inspirată. Despre colaborarea dintre cei doi artişti solistul Taxi a avut următoarele de spus:

Colaborarea cu Delia a fost exact ca cea de acum un an şi ceva, de la piesa «Atât de trist»: extraordinară. Pe lângă faptul că este un om minunat, Delia este unul dintre acei artişti rari care, treziţi la 3 dimineaţa şi urcaţi direct pe scenă, susţin un concert fără probleme.

Cât despre piesă, pentru prima oară în 18 ani am folosit un cuvânt vulgar. Acum regret. Regret că n-am folosit mai multe.

Delia a declarat că doreşte să realizeze minim 3 albume de colaborări cu Dan şi are ca scop... "să nu ajungă la radio". Artista a uimit prin atmosfera magică de la spectacolele Psihedelia din această primăvară şi a făcut senzaţie cu hitul "Rămâi cu bine", cântat cu Macanache.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia MatacheTAXI
Videoclipuri cu Delia MatacheTAXI
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE