Urmărește-ne în Social Media

Taxi feat. Delia - Atât de trist (jucată de Maria Popovici și Mincu)

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu un videoclip în interpretarea comedianților Maria Popovici și Mincu. Piesa pusă în scenă se numește "Atât de trist" și este extrasă de pe albumul "Taxi 20".

Piesele de pe albumul aniversar "Taxi 20" sunt readuse în atenția publicului în cadrul unui proiect ce vine ca o provocare pentru actorii români. "Joac-o p-asta!" este o inițiativă inedită lansată de formație, prin care versurile melodiilor de pe acest disc ajung să treacă prin filtrul unor actori și actrițe pe care formația îi apreciază.

După Marius Manole, Pavel Bartoș, Marian Râlea și Ștefan Bănică a venit rândul Mariei Popovici și a lui Alexandru Minculescu să pună în scenă versurile unei piese Taxi. Cunoscuți pentru cariera lor în stand-up comedy, cei doi actori au avut de interpretat o piesă ce le-a pus la încercare spectrul opus al emoțiilor pe care le transmit de obicei publicului. De data aceasta nu au mai făcut privitorii să râdă, ci să se conecteze la apăsarea resimțită la destrămarea unei relații, acesta fiind mesajul piesei "Atât de trist".

Cu peste 20 de ani de activitate muzicală, trupa Taxi a surprins mereu publicul cu mesaje sincere și inedite, cu videoclipuri emoționante, dar și savuroase, fie că e vorba despre viața socială și politică, fie că este vorba despre piese de dragoste.

Taxi are în portofoliu peste mii de concerte, o prezenţă la Eurovision, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

PUBLICITATE
Comentarii