Urmărește-ne în Social Media

Taxi - Încă o poveste (jucată de Tudor Chirilă)

Tudor Chirilă este protagonistul celui mai recent videoclip Taxi din seria "Joac-o p-asta!". Piesa pusă în scenă se numește "Încă o poveste" și este o nouă melodie de dragoste, extrasă de pe albumul "Taxi 20".

Piesele de pe albumul aniversar "Taxi 20" sunt readuse în atenția publicului în cadrul unui proiect ce vine ca o provocare pentru actorii români. "Joac-o p-asta!" este o inițiativă inedită lansată de formație, prin care versurile melodiilor de pe acest disc ajung să treacă prin filtrul unor actori și actrițe pe care formația îi apreciază.

Cel de-al 22-lea clip din seria "Joac-o p-asta!" ne oferă un prim-plan cu Tudor Chirilă, ce alege să interpreteze versurile piesei "Încă o poveste" într-un cadru static, filmat alb-negru.

Cu peste 20 de ani de activitate muzicală, trupa Taxi a surprins mereu publicul cu mesaje sincere și inedite, cu videoclipuri emoționante, dar și savuroase, fie că e vorba despre viața socială și politică, fie că este vorba despre piese de dragoste.

Taxi are în portofoliu peste mii de concerte, o prezenţă la Eurovision, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Comentarii