Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Bryan Adams
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
List/Grid

Videoclipuri lansate de Ștefan Bănică

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Ștefan Bănică pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Ștefan Bănică - Până la cer

Ștefan Bănică revine cu piesa "Până la cer", însoțită de un videoclip în care rolul artistului din perioada adolescenței este jucat chiar de băiatul lui, Radu-Ștefan Bănică. Mai multe detalii în articol.

Videoclip nou:
Ștefan Bănică - Să zbor

Ștefan Bănică - Să Zbor

Ștefan Bănică a lansat un videoclip filmat live pentru balada ”Să zbor”, o piesă emoționantă, ce vorbește despre iubirea ideală, nemărginită de timp sau spațiu.. Piesa are muzica și versurile semnate de Ștefan Bănică.

Videoclip nou:
Cabron feat. Ștefan Bănică - La masa mea

Cabron feat. Stefan Banica - La masa mea

Cabron a colaborat cu Ștefan Bănică pentru noul single ”La Masa Mea”. Melodia este însoțită de un videoclip ce prezintă o poveste cinematografică despre defecte, infidelitate, trădare și răzbunare.

Videoclip nou:
Ștefan Bănică - Gură, taci!

Ștefan Bănică - Gură taci

Ştefan Bănică a lansat videoclipul noului single ”Gură, taci!”. Piesa a fost precedată de o campanie cu acelaşi nume, derulată timp de două săptămâni în mediul online, pe Youtube şi pe pagină sa de facebook.

Videoclip nou:
Proconsul feat Ștefan Bănică și Andra - Aici cu mine

Proconsul feat Stefan Banica & Andra - Aici cu mine

Proconsul a colaborat cu Ștefan Bănică și Andra pentru o nouă piesă, intitulată "Aici cu mine". Videoclipul melodiei a avut premiera pe 16 aprilie, în cadrul concertului pe care trupa l-a susținut în Hard Rock Cafe din Bucureşti.

CLOSE
CLOSE