Urmărește-ne în Social Media

Cabron feat. Ștefan Bănică - La masa mea

Cabron a colaborat cu Ștefan Bănică pentru noul single ”La Masa Mea”. Melodia este însoțită de un videoclip ce prezintă o poveste cinematografică despre defecte, infidelitate, trădare și răzbunare.

După colaborarea din 2015 cu Nicoleta Nucă pentru piesa ”Adevăr sau minciună”, Cabron revine în 2016 cu un nou duet, de această dată cu Ștefan Bănică. Noul single se numește ”La masa mea” și a fost compus de Chișaru Maxim, Minculescu Alexandru și Pop Marius. Piesa este extrasa de pe albumul "Lupu DPM", pe care Cabron urmează să-l lanseze.

„Piesa pleacă de la ideea că e posibil să stai cu un om o viață în casă și să nu-l cunoști deloc. Mă bucur că am putut să fac un așa videoclip, pentru una dintre piesele la care țin cel mai mult. Colaborarea cu Ștefan Bănică este ceva ce mi-am dorit de mult timp, dar nu găseam piesa potrivită. Este unul dintre artiștii pe care îi respect și mă bucur că mi-a ieșit și că am avut onoarea, nu doar să facem o piesă împreună, dar și să joc alături de el în filmul ăsta. Mă bucur că am găsit piesa potrivită și pentru Iulian Moga, care a reușit să facă poate cel mai 'film-videoclip' din ultimii 10 ani, dar cel mai mult mă bucur că am găsit piesa potrivită pentru mine și pentru planurile mele de acum încolo. V-am pupat și aveți grijă cu cine stați la masă!" - Cabron

„Mi-a plăcut de la bun început propunerea lui Cabron. E un tip care știe ce vrea, iar asta e un aspect foarte important. Am primit piesa, am ascultat-o, mi-a plăcut și am zis: de ce nu? Și așa am acceptat invitația de a colabora. Este o piesa bună, cu un text bun. I-am sugerat lui Cabron să dăm și câteva accente de blues prin chitară, pentru că mi se pare foarte interesantă combinația între blues și hip-hop. Este o piesă în care cred și sper să fie bine primită de public.” - Ștefan Bănică

O poveste cinematografică despre defecte, infidelitate, trădare și răzbunare, videoclipul piesei ”La masa mea” este regizat de Iulian Moga și îi aduce pe cei doi artiști în roluri pline de substanță, bine definite, aflate în antiteză.

Cabron este una dintre vocile importante ale hip-hop-ului din România. Și-a început cariera în 1999, când a înființat, împreună cu Shooby, trupa Codu' Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Arata-le la toți", o colaborare cu Pacha Man si Jazzy Jo, „Iarna pe val", „Frunzele și iarba", „Dă-o tare", un featuring cu Smiley si Guess Who, „Vocea ta" cu Voltaj sau „Adevăr sau minciună", feat. Nicoleta Nucă.

Ștefan Bănică - actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o cariera de peste 25 de ani - este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. A susținut mii de concerte, stabilind recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, ca număr de show-uri susținute consecutiv la Sala Palatului. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare și premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii