Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Ștefan Bănică - E beton coana mare

Ștefan Bănică ne deschide apetitul pentru dans cu o piesă rock'n'roll intitulată "E beton coana mare". Melodia este lansată împreună cu un videoclip cu o grafică haioasă.

Noua piesă "E beton Coana Mare" este compusă și produsă de Ștefan Bănică, fanii putându-l asculta pe artist interpretând și partitura de pian.

"Piesa "E beton Coana Mare" a fost înregistrată în studio, în luna februarie a acestui an și am avut alături muzicieni de prima mărime. De această dată, după mult timp, apar și eu pe înregistrare ca pianist, pentru că e o piesa rock'n'roll 100%, exact așa cum îmi place mie. E genul de piesă care îți dă o energie buna și te face să dansezi", a declarat Ștefan Bănică despre cel mai nou single al său.

Ștefan Bănică: "Cine nu ar vrea să aibă o bunică așa cum e Coana Mare?!"

Personajul principal al cântecului, este, evident, Coana Mare, despre care Ștefan Bănică spune că este inspirat din realitate.

"Coana Mare, personajul din cântec, este inspirat din realitate și dovedește că, la unii, vârsta e doar un numar, atunci când știi să te bucuri de viață. Cine nu ar vrea să aibă o bunică așa cum e Coana Mare?! Dar, pe vremurile astea, oare cine ar ține-o în casă pe Coana Mare?!"

Videoclipul este și el în ton cu piesa, extrem de amuzant și realizat în aceeași direcție cu vremurile pe care le trăim, în izolare, acasă.

"Modalitatea de realizare a videoclipului se potrivește exact cu această perioadă de criză, în care majoritatea dintre noi suntem nevoiți să stăm acasă, unde telefonul și mediul online sunt în prim plan. Grafica din videoclip e haioasă, digitală, reprezintă un telefon mobil, pe care mulți dintre noi ne petrecem foarte multe ore pe zi."

Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, reprezentând un adevărat brand în showbiz-ul autohton.

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Videoclipuri cu Ștefan Bănică
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE