Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Ștefan Bănică - Să zbor

Ștefan Bănică a lansat un videoclip filmat live pentru balada ”Să zbor”, o piesă emoționantă, ce vorbește despre iubirea ideală, nemărginită de timp sau spațiu.. Piesa are muzica și versurile semnate de Ștefan Bănică.

„Când am compus piesa, am avut un sentiment de eliberare din mintea mea, și de aceea am intitulat-o ”Să zbor”. E o baladă despre două suflete-pereche, care nu au nevoie de spațiu sau timp ca să se întâlnească. Ele sunt împreună în fiecare viață pe care o trăiesc. Sper să vă facă plăcere să ascultați acest cântec”, declară Ștefan Bănică.

Piesa „Să zbor” se regăsește pe albumul „Picat din Lună”, cel de-al 16-lea album de studio al lui Ștefan Bănică. Albumul surprinde un cumul de emoții, trecând ascultătorul printr-o varietate de stări și trăiri. Pe noul material discografic vor putea fi descoperite cântece de facturi diferite: de la rock’n’roll și balade pop-rock, până la piese pline de umor sau ritmuri de vals și bossa nova.

„Fiecare album este o etapă din viața mea. Textele cântecelor reprezintă căutările mele, ceea ce mă preocupă pe mine într-o anumită perioadă de timp. „Picat din Lună” e un album care are o stare speciala. Conține 13 cântece, dintre care două sunt colaborări. Am înregistrat o piesa cu Delia, "Inima mea ești tu", un cântec foarte bun, simplu, fără efecte speciale, dar plin de sensibilitate. Iar ca bonus track, se va regăsi pe disc colaborarea alături de Cabron: hitul "La masa mea". Pe noul album veți descoperi 9 cântece noi, dar veți putea asculta și piesele lansate până acum, cum ar fi "Mama", "Gura, taci!" și "Când nu vezi". – declară Ștefan Bănică.

Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România.

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Videoclipuri cu Ștefan Bănică
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE