Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică
List/Grid

Videoclipuri lansate de Lenny Kravitz

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Lenny Kravitz este artist, compozitor, actor și producător. Cunoscut pentru stilul său retro și cameleonic, Lenny încorporează în muzica sa elemente de rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hard rock, psychedelic, pop și folk. Pe lângă timbrul vocal inconfundabil, Kravitz este și un instrumentist înzestrat, cântând la chitară, bas, tobe, orgă, muzicuță și pian. A câștigat 4 ani la rând (1999 - 2002) premiul Grammy pentru Best Male Rock Vocal Performance, având în palmares numeroase premii MTV AMA, MTV VMA, Radio Music Awards și Brit Awards. Lenny Kravitz a susținut primul concert în România în 2008. Evenimentul a avut loc pe stadionul Cotroceni din București, rocker-ul fiind întâmpinat de peste 17.000 de spectatori. ”Love Revolution” a fost turneul care l-a adus pe Lenny în țara noastră, publicul având ocazia de a asculta atunci hituri precum "It Ain't Over 'Til It's Over", "Let Love Rule", "Stillness of Heart" și "American Woman". Deși a confundat România cu Ungaria, artistul a reușit să facă publicul să uite de această gafă, până la finalul concertului întreg stadionul ajungând să fredoneze hiturile lui Lenny. Artistul ar fi trebuit să revină în țara noastră pe 28 septembrie 2012, însă concertul a fost amânat pentru 2013 și ulterior anulat. Kravitz a fost nevoit să rămână în Los Angeles, Statele Unite, pentru a filma pelicula ”The Butler”, în care a jucat un rol important. Inițial, filmările nu ar fi trebuit să se desfășoare și pe durata toamnei, dar acestea au fost extinse, iar artistul a fost obligat să-și respecte obligațiile contractuale.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Lenny Kravitz pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Lenny Kravitz - Ride

Lenny Kravitz - Ride

Lenny Kravitz ne face dor de ducă lansând un videoclip înțesat cu imagini pitorești din Franța pentru piesa "Ride". Melodia este extrasă de pe albumul "Raise Vibration".

Videoclip nou:
Lenny Kravitz - 5 More Days 'Til Summer

Lenny Kravitz - 5 More Days 'Til Summer

Lenny Kravitz este euforic într-un videoclip ce anunță venirea verii, ”5 More Days 'Til Summer”. Deși calendaristic două treimi din vară s-au scurs, videoclipul este de bun augur și pe final de iulie, anunțând venirea lui august, luna concediilor.

Videoclip nou:
Lenny Kravitz - Johnny Cash (Studio Version)

Lenny Kravitz - Johnny Cash (Studio Version)

Lenny Kravitz a lansat un videoclip intim și emoționant pentru noul single ”Johnny Cash”. În versurile piesei, Lenny povestește cum a fost consolat de Johnny Cash la moartea mamei sale.

Videoclip nou:
Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz dezbracă mesajul piesei ”Low” până la esență într-un videoclip ce captează urgența exteriorizării unor emoții puternice. Îl vedem pe Lenny la tobe, complet conectat la ceea ce vrea să transmită publicului, experiența părând a-l elibera de o povară.

Videoclip nou:
Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz întâmpină vara cu piesa ”Low”, reușind încă o dată să dea o aromă modernă funk-ului groovy al anilor '70 și '80. Melodia este companiată de un videoclip la fel de vintage ca sound-ul noului său single.

Videoclip nou:
Lenny Kravitz - It's Enough

Lenny Kravitz - It's Enough

După o pauză de 4 ani, Lenny Kravitz a revenit cu noul single ”It's Enough”. Piesa trage un semnal de alarmă cu privire la aspecte socio-politice care mențin o stare de conflict: căsătoriile dintre persoane de același sex, rasism, bombe nucleare, războaie, lideri politici corupți.

Videoclip nou:
Lenny Kravitz - The Pleasure & The Pain (Explicit)

Lenny Kravitz - The Pleasure & The Pain

Cu ”The Pleasure & The Pain”, Lenny Kravitz mizează pe savoarea videoclipurilor alb-negru cu aer de vacanță. Sexualitatea rămâne elementul nelipsit, muzicianul având alături și de această dată o femeie frumoasă.

Videoclip nou:
Lenny Kravitz - Sex

Lenny Kravitz - Sex

Lenny Kravitz a lansat videoclipul noului single ”Sex”. Piesa este extrasă de pe albumul "Strut" și este una dintre melodiile preferate ale lui Lenny de pe acest disc.

Videoclip nou:
Lenny Kravitz - New York City

Lenny Kravitz - New York City

Lenny Kravitz a lansat videoclipul noului single ”New York City”, ce îi oferă muzicianului prilejul de a colinda străzile orașului pe care îl iubește. Piesa este extrasă de pe albumul ”Strut”.

Videoclip nou:
Lenny Kravitz - The Chamber (Explicit)

Lenny Kravitz - The Chamber

Lenny Kravitz a lansat videoclipul noului single "The Chamber". Piesa produsă de Thomas Kirk devine astfel coloană sonoră pentru clipul cu miez de peliculă regizat de Anthony Mandler.

CLOSE
CLOSE