Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Lenny Kravitz - Johnny Cash (Studio Version)

Lenny Kravitz a lansat un videoclip intim și emoționant pentru noul single ”Johnny Cash”. În versurile piesei, Lenny povestește cum a fost consolat de Johnny Cash la moartea mamei sale.

”M-am dus la studio și stăteam în fața pianului, și în timp ce mă jucam cu acordurile și cu linia melodică, singurele cuvinte care îmi veneau în minte erau cele care începeau refrenul: <<Ține-mă în brațe ca Johnny Cash>>.  Mi-am spus atunci: <<Ce naiba înseamnă asta?>>. Și în timp ce stăteam și versurile începeau să mi se contureze, mi-am dat seama despre ce cântam. Piesa este despre cineva...îi cânt cuiva de care mă despart și îi spun că nu vreau să ne despărțim, că am nevoie de ea, că am nevoie de alinarea ei”, a povestit Lenny Kravitz într-un interviu acordat postului de radio SiriusXM, explicând cum s-a născut piesa ”Johnny Cash”.

Melodia este inspirată de un moment emoționant pe care Lenny l-a trăit alături de Johnny Cash și soția sa, June Carter, deși atunci nu îi cunoștea mai deloc pe cei doi.

”Destinul a vrut ca la moartea mamei mele să-i am alături doar pe ei, pe Johnny Cash și pe June Carter. Fără prieteni, fără familie, doar ei doi. A fost un dar”, a declarat Lenny.

Single-ul se regăsește pe albumul ”Raise Vibration”, lansat de artist pe 7 septembrie și înregistrat în studioul lui Kravitz din Bahamas.

Lenny Kravitz a susținut primul concert în România în 2008. Artistul ar fi trebuit să revină în țara noastră pe 28 septembrie 2012, însă concertul a fost amânat pentru 2013 și ulterior anulat.

În mai 2019, Lenny Kravitz va susține primul său concert la Cluj-Napoca. Evenimentul face parte din turneul de promovare a albumului ”Raise Vibration”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lenny Kravitz
Videoclipuri cu Lenny Kravitz
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE