Urmărește-ne în Social Media

Lenny Kravitz - The Pleasure & The Pain (Explicit)

Cu ”The Pleasure & The Pain”, Lenny Kravitz mizează pe savoarea videoclipurilor alb-negru cu aer de vacanță. Sexualitatea rămâne elementul nelipsit, muzicianul având alături și de această dată o femeie frumoasă.

După un videoclip cu scenariu de film, regizat de Anthony Mandler pentru single-ul „The Chamber„, Lenny Kravitz continuă promovarea albumului „Strut” prin dezvăluirea videoclip cu aromă estivală – „The Pleasure and the Pain„.

Noul material discografic „Strut” poartă amprenta Lenny Kravitz de la instrumentație până la producție. Artistul a înregistrat părțile de chitară, bas, clape, tobe și alte instrumente de percuție, implicându-se și în producția pieselor. Retușurile finale au fost realizate de Bob Clearmountain, ce a mai colaborat cu David Bowie, Rolling Stones, Bruce Springsteen.

„Acest album mi-a reamintit ce anume iubesc atât de mult în privința muzicii. M-a readus la sentimentele pe care le aveam în liceu. Este un album cu adevărat rock and roll – este brut, are soul și s-a închegat destul de repede.” – Lenny Kravitz

Tracklist „Strut” – Lenny Kravitz

 1. Sex
 2. The Chamber
 3. Dirty White Boots
 4. New York City
 5. The Pleasure and the Pain
 6. Strut
 7. Frankenstein
 8. She’s a Beast
 9. I’m a Believer
 10. Happy Birthday
 11. I Never Want To Let You Down
 12. Ooo Baby Baby

Lenny Kravitz este unul din cei mai proeminenți muzicieni ai tuturor timpurilor. Influențat de artiști de jazz precum Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan sau Miles Davis a învățat de mic să cânte la chitară și pian. Devine cunoscut după ce compune, alături de Ingrid Chavez, piesa “Justify my Love”, care este inclusă pe albumul “Immaculate Collection” lansat în 1990 de Madonna. În 2002 avea în palmares patru premii Grammy consecutive, stabilind un record al categoriei “Best Male Rock Vocal Performance”.

Comentarii