Urmărește-ne în Social Media

Lenny Kravitz - The Chamber (Explicit)

Lenny Kravitz a lansat videoclipul noului single "The Chamber". Piesa produsă de Thomas Kirk devine astfel coloană sonoră pentru clipul cu miez de peliculă regizat de Anthony Mandler.

"The Chamber", piesa cu care Lenny Kravitz a spart gheața după aproape 3 ani de pauză de la albumul precedent, beneficiază de un videoclip în regia lui Anthony Mandler. Acesta a colaborat de-a lungul carierei cu artiști dintr-o paletă largă de genuri muzicale, Jay-Z, Beyoncé, The Killers, Eminem, Shakira, Taylor Swift, Rihanna și fun. fiind doar câteva exemple.

Cel de-al 10-lea album Lenny Kravitz, ce include single-ul "The Chamber", se numește "Strut" și va putea fi achiziționat începând cu data de 22 septembrie 2014. Cei care precomandă discul, pot descărca în avans 3 piese: "The Chamber," "Sex" și "Strut".

Noul material discografic poartă amprenta Lenny Kravitz de la instrumentație până la producție. Artistul a înregistrat părțile de chitară, bas, clape, tobe și alte instrumente de percuție, implicându-se și în producția pieselor. Retușurile finale au fost realizate de Bob Clearmountain, ce a mai colaborat cu David Bowie, Rolling Stones, Bruce Springsteen.

"Acest album mi-a reamintit ce anume iubesc atât de mult în privința muzicii. M-a readus la sentimentele pe care le aveam în liceu. Este un album cu adevărat rock and roll - este brut, are soul și s-a închegat destul de repede." - Lenny Kravitz

Tracklist "Strut" - Lenny Kravitz

 1. Sex
 2. The Chamber
 3. Dirty White Boots
 4. New York City
 5. The Pleasure and the Pain
 6. Strut
 7. Frankenstein
 8. She's a Beast
 9. I'm a Believer
 10. Happy Birthday
 11. I Never Want To Let You Down
 12. Ooo Baby Baby

Lenny Kravitz este unul din cei mai proeminenți muzicieni ai tuturor timpurilor. Influențat de artiști de jazz precum Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan sau Miles Davis a învățat de mic să cânte la chitară și pian. Devine cunoscut după ce compune, alături de Ingrid Chavez, piesa “Justify my Love”, care este inclusă pe albumul “Immaculate Collection” lansat în 1990 de Madonna.

În 1993 lansează cel de-la 3-lea album, intitulat “Are you gonna go my way”, ce îi aduce două nominalizări la premiile Grammy 1994 și două nominalizări la premiile MTV Video Music Awards 1993. Patru ani mai târziu apare discul 5, Lenny Kravitz, ce îi aduce două premii Grammy. Discul s-a vândut în peste 6 milioane de unități și a intrat direct pe locul 5 în topul Billboard 200. Au urmat alte patru albume la fel de bine primite de public, dar și de criticii de specialitate, iar în 2002 avea în palmares patru premii Grammy consecutive, stabilind un record al categoriei “Best Male Rock Vocal Performance”.

PUBLICITATE
Comentarii