Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz dezbracă mesajul piesei ”Low” până la esență într-un videoclip ce captează urgența exteriorizării unor emoții puternice. Îl vedem pe Lenny la tobe, complet conectat la ceea ce vrea să transmită publicului, experiența părând a-l elibera de o povară.

Noul videoclip ”Low” este regizat de Jean-Baptiste Mondino, lui aparținându-i conceptul vizual.

”Când Mondino a ascultat pentru prima oară ”Low”, s-a focalizat pe beat și l-a ascultat din nou și din nou. Rezultatul a fost o cameră neagră, un set de tobe negre și îmbrăcăminte de culoare neagră. Totul s-a bazat pe groove și atmosferă. S-a transformat într-un mod interesant de a prezenta piesa, care are multe elemente de producție. Clipul portretizează conversația care are loc în piesă.”

În clip apare și o femeie, ce nu ne este prezentată în descrierea clipului, Lenny părând să dorească a păstra misterul. Silueta feminină din clip amintește însă, fără îndoială, de fosta soție și prima mare iubire a lui Lenny, Lisa Bonet. Cei doi au fost căsătoriți 6 ani, divorțând în 1993. Lisa și Lenny sunt acum în relații bune, făcând eforturi pentru a-i oferi fiicei lor, Zoe Kravitz, toată afecțiunea unei familii.

Piesa ”Low” este extrasă de pe cel de-al 11-lea material de studio al lui Lenny Kravitz, ”Raise Vibration”, disc programat pentru lansare pe 7 septembrie. Noul album s-a lăsat ceva vreme așteptat, artistul mărturisind că s-a lovit de așa-zisul ”blocaj al scriitorului”. Ulterior, piesele ”au venit la el” într-o noapte, în timp ce stătea în pat.

Raise Vibration” a fost înregistrat în studioul lui Kravitz din Bahamas, rocker-ul fiind acompaniat de chitaristul Craig Ross. Discul conține 12 piese noi.

Tracklist ”Raise Vibration” - Lenny Kravitz:

 1. We Can Get It All Together
 2. Low
 3. Who Really Are the Monsters?
 4. Raise Vibration
 5. Johnny Cash
 6. Here to Love
 7. It's Enough
 8. 5 More Days 'Til Summer
 9. The Majesty of Love
 10. Gold Dust
 11. Ride
 12. I'll Always Be Inside Your Soul

Citește mai multe despre Lenny Kravitz
Videoclipuri cu Lenny Kravitz
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE