Urmărește-ne în Social Media

Lenny Kravitz - Low

Lenny Kravitz dezbracă mesajul piesei ”Low” până la esență într-un videoclip ce captează urgența exteriorizării unor emoții puternice. Îl vedem pe Lenny la tobe, complet conectat la ceea ce vrea să transmită publicului, experiența părând a-l elibera de o povară.

Noul videoclip ”Low” este regizat de Jean-Baptiste Mondino, lui aparținându-i conceptul vizual.

”Când Mondino a ascultat pentru prima oară ”Low”, s-a focalizat pe beat și l-a ascultat din nou și din nou. Rezultatul a fost o cameră neagră, un set de tobe negre și îmbrăcăminte de culoare neagră. Totul s-a bazat pe groove și atmosferă. S-a transformat într-un mod interesant de a prezenta piesa, care are multe elemente de producție. Clipul portretizează conversația care are loc în piesă.”

În clip apare și o femeie, ce nu ne este prezentată în descrierea clipului, Lenny părând să dorească a păstra misterul. Silueta feminină din clip amintește însă, fără îndoială, de fosta soție și prima mare iubire a lui Lenny, Lisa Bonet. Cei doi au fost căsătoriți 6 ani, divorțând în 1993. Lisa și Lenny sunt acum în relații bune, făcând eforturi pentru a-i oferi fiicei lor, Zoe Kravitz, toată afecțiunea unei familii.

Piesa ”Low” este extrasă de pe cel de-al 11-lea material de studio al lui Lenny Kravitz, ”Raise Vibration”, disc programat pentru lansare pe 7 septembrie. Noul album s-a lăsat ceva vreme așteptat, artistul mărturisind că s-a lovit de așa-zisul ”blocaj al scriitorului”. Ulterior, piesele ”au venit la el” într-o noapte, în timp ce stătea în pat.

Raise Vibration” a fost înregistrat în studioul lui Kravitz din Bahamas, rocker-ul fiind acompaniat de chitaristul Craig Ross. Discul conține 12 piese noi.

Tracklist ”Raise Vibration” - Lenny Kravitz:

 1. We Can Get It All Together
 2. Low
 3. Who Really Are the Monsters?
 4. Raise Vibration
 5. Johnny Cash
 6. Here to Love
 7. It's Enough
 8. 5 More Days 'Til Summer
 9. The Majesty of Love
 10. Gold Dust
 11. Ride
 12. I'll Always Be Inside Your Soul

PUBLICITATE
Comentarii