Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
List/Grid

Videoclipuri lansate de Andrei Leonte

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Andrei Leonte pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Andrei Leonte - Avem monștri aici

Andrei Leonte - Avem monștri aici

Andrei Leonte a revenit cu o nouă piesă lansată alături de prieteni și familie, chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani. ”Avem monștri aici” reprezintă un nou capitol din traseul muzical al artistului, acesta anunțând că nu va mai apărea o perioadă în videoclipuri.

Videoclip nou:
Andrei Leonte - Stai oleacă

Dacă Andrei Leonte ne-a obișnuit cu piese mai triste, care vorbesc despre despărțire, iată că artistul se întoarce cu un single total diferit. Piesa "Stai oleacă" ne face să dansăm și să simțim fiorii primei iubiri pe ritmuri de reggae.

Videoclip nou:
Andrei Leonte - Dragoste în haine de casă

Andrei Leonte lansează piesa "Dragoste în haine de casă", ultima parte a trilogiei muzicale începută în 2016. Lansarea a avut loc în cadrul unui eveniment privat organizat la cinema, unde artistul a susținut un mini-concert pentru invitați.

Videoclip nou:
Andrei Leonte - Pe Apa Sâmbetei

Andrei Leonte - Pe apa sambetei

Andrei Leonte ne surprinde cu un look nou, în ipostaza unui naufragiat, în cel mai nou videoclip al său "Pe Apa Sâmbetei". Urmăreşte clipul mai jos.

Videoclip nou:
Andrei Leonte - Care pe care

Andrei Leonte - Care pe care

Andrei Leonte a ales s㠓cinsteasca” publicul de ziua lui cu o piesa nouă - ”Care pe care” - și cu un videoclip al cărui scenariu îi aparține.

CLOSE
CLOSE