Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Videoclip oficial: Andrei Leonte - Pe Apa Sâmbetei

Andrei Leonte ne surprinde cu un look nou, în ipostaza unui naufragiat, în cel mai nou videoclip al său "Pe Apa Sâmbetei". Urmăreşte clipul mai jos.

Andrei Leonte, fostul câştigător X-Factor, revine cu un nou single - "Pe Apa Sâmbetei", în care vorbeşte despre o iubire care s-a stins. Piesa a fost produsă de Stan Nicolae, Baisan Radu Gabriel, Deepside Deejays şi Damsa Dragoş Alexandru, în studiourile Metropolitan Records. Versurile le aparţin lui Andrei Leonte şi Stan Nicolae.

Cei care au venit cu ideea pentru videoclip au fost băieţii de la Deepside Deejays, care au fost inspiraţi de filmul "Cast Away", aşa că Andrei Leonte a jucat rolul unui naufragiat. Artistul a declarat că videoclipul este o metaforă care surprinde lupta de după sfârşitul unei relaţii.

Andrei ne surprinde cu un look diferit şi rebel în clip, cu barbă şi plete, aşa cum ar arăta un naufragiat. Acesta a povestit că şi-a lăsat părul mai lung special pentru filmări şi s-a tuns chiar pe plajă, pentru a putea filma apoi prima parte a videoclipului.

Citește mai multe despre Andrei Leonte
Videoclipuri cu Andrei Leonte
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE