Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Andrei Leonte - Pe Apa Sâmbetei

Andrei Leonte ne surprinde cu un look nou, în ipostaza unui naufragiat, în cel mai nou videoclip al său "Pe Apa Sâmbetei". Urmăreşte clipul mai jos.

Andrei Leonte, fostul câştigător X-Factor, revine cu un nou single - "Pe Apa Sâmbetei", în care vorbeşte despre o iubire care s-a stins. Piesa a fost produsă de Stan Nicolae, Baisan Radu Gabriel, Deepside Deejays şi Damsa Dragoş Alexandru, în studiourile Metropolitan Records. Versurile le aparţin lui Andrei Leonte şi Stan Nicolae.

Cei care au venit cu ideea pentru videoclip au fost băieţii de la Deepside Deejays, care au fost inspiraţi de filmul "Cast Away", aşa că Andrei Leonte a jucat rolul unui naufragiat. Artistul a declarat că videoclipul este o metaforă care surprinde lupta de după sfârşitul unei relaţii.

Andrei ne surprinde cu un look diferit şi rebel în clip, cu barbă şi plete, aşa cum ar arăta un naufragiat. Acesta a povestit că şi-a lăsat părul mai lung special pentru filmări şi s-a tuns chiar pe plajă, pentru a putea filma apoi prima parte a videoclipului.

Citește mai multe despre Andrei Leonte
Videoclipuri cu Andrei Leonte
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE