Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu
Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul

Videoclip oficial: Andrei Leonte - Dragoste în haine de casă

Andrei Leonte lansează piesa "Dragoste în haine de casă", ultima parte a trilogiei muzicale începută în 2016. Lansarea a avut loc în cadrul unui eveniment privat organizat la cinema, unde artistul a susținut un mini-concert pentru invitați.

După ce a lansat "O nefericită și un nebun" și "Partea Rea (52)",  Andrei Leonte încheie trilogia muzicală cu "Dragoste în haine de casă", piesa care dezvăluie povestea de dragoste ce a inspirat această mini-serie. Single-ul este compus de Victor Răzvan Alstani ("O nefericită și un nebun”) iar versurile sunt scrise de Andrei Leonte, care a semnat și scenariul scurtmetrajului, regizat de Anthony Icuagu.

"Se termină, în sfârșit, se termină! Am muncit foarte mult la acest concept și a reprezentat oarecum un punct de cotitură pentru mine, muzical și nu numai. Sincer am crezut că n-o să reușesc să îl duc la bun sfârșit, dar iată că într-un final se închide cercul", a spus artistul.

În acest nou scurtmetraj, personajul lui Andrei este alături de cea care l-a părăsit în prima parte,"O nefericită și un nebun". Simplitatea clipului este redată de povestea necosmetizată a unei relații cu emoție, bucurie, tristețe, îndoială, regret, despărțire.

Compozitorul și textierul Andrei Leonte este câștigătorul primului sezon "X Factor", iar în 2013 s-a numărat printre cei 12 finaliști ai Selecției Naționale Eurovision. Până în prezent, artistul a lansat piese de succes precum "Te iubesc cât 2", "Care pe care" sau "Te sun eu". De-a lungul carierei a colaborat pentru piesele sale cu Deepside Deejays, Laurențiu Duță, Adrian Sînă, Viky Red și a semnat texte pentru Andreea D, Alinka, Alessia, Miss Mary sau Jean Gavril.

Citește mai multe despre Andrei Leonte
Videoclipuri cu Andrei Leonte
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE