Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Andrei Leonte - Avem monștri aici

Andrei Leonte a revenit cu o nouă piesă lansată alături de prieteni și familie, chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani. ”Avem monștri aici” reprezintă un nou capitol din traseul muzical al artistului, acesta anunțând că nu va mai apărea o perioadă în videoclipuri.

În videoclip, în rolul lui Andrei Leonte îl vedem pe Ionel Tudor, un bunic simpatic care ne poartă într-o poveste frumoasă.

”Așa cum am zis și în videoclip, sau așa cum a zis alter-ego-ul meu, mi-am dat seama că poate fața mea strică pachetul. Glumesc! Pur și simplu scenariul se ducea într-o direcție în care mi s-a părut că nu-l pot urma și începea să prezinte niște idei care ar fi fost mai bine exprimate de un astfel de personaj. Așa că am apelat la vocea lui”, declară Andrei.

Avem monștri aici” este compusă de Răzvan Alstani împreună cu Andrei, care a semnat și versurile, scenariul și regia.

La evenimentul de lansare au participat colegii de la Play Orchestra, alături de care Andrei a susținut un show live, dar și Amna, Alex Coteț, Cristina Cioran, Alex Dona, Laura Gruia, Loredana Cavasdan, Silviu Pașca, Anca Surdu, precum și familia, iubita, prieteni, jurnaliști și bloggeri.

Andrei Leonte este câștigătorul primului sezon X Factor, iar în 2013 s-a numărat printre cei 12 finaliști ai Selecției Naționale Eurovision. Până în prezent, artistul a lansat piese de succes precum ”Te iubesc cât 2”, ”Care pe care” sau ”Te sun eu”. A colaborat pentru piesele sale cu Deepside Deejays, Laurențiu Duță, Adrian Sînă, Viky Red și a semnat texte pentru Andreea D, Alinka, Alessia, Miss Mary sau Jean Gavril.

Citește mai multe despre Andrei Leonte
Videoclipuri cu Andrei Leonte
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE