Urmărește-ne în Social Media

rap

Macanache & KOOL Festival

Poster eveniment Macanache & KOOL Festival

Macanache lansează cel de-al 10-lea album - "Gimnastică lirică" - în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Arenele Romane din București pe 18 mai. La fel cum există gimnastică artistică, pe care Macanache a practicat-o timp de aproape un deceniu, gimnastica lirică îmbină perfecțiunea din sport cu libertatea de exprimare oferită de rap și poezie.

Bilete concert Macanache la Arenele Romane

  • VIP - 200 lei
  • Acces General - 100 lei
  • VIP + Meet & Greet (foto, autograf, poster, șapcă, stickere) - 500 lei

Lansat în cadrul festivalului urban KOOL, dedicat elementelor culturii Hip-Hop: B-boy, DJ, MC și Graffiti, albumul "Gimnastică lirică" promite să rămână întipărit în urechile ascultătorilor.

Pe lângă concertul susținut de Macanaches și invitații săi, evenimentul va cuprinde concursuri de Break Dance 2vs2, concursuri de DJ, Graffiti - Hall of Fame, iar participanții vor avea oportunitatea de a achiziționa obiecte colecționabile.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 mai 2024. Ref #158570

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.