Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Bryan Adams
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Andrei Leonte - Stai oleacă

Dacă Andrei Leonte ne-a obișnuit cu piese mai triste, care vorbesc despre despărțire, iată că artistul se întoarce cu un single total diferit. Piesa "Stai oleacă" ne face să dansăm și să simțim fiorii primei iubiri pe ritmuri de reggae.

"Stai oleacă" este o piesă cu un sound optimist care te poartă într-o poveste de dragoste curată, ideală, în care parcă nimic rău nu se poate întâmpla.

"N-o să mă credeți... ȘOC, ȘOC: am lansat o piesă reggae! :) Nu mă întrebați că nu știu de unde a venit piesa asta, dar cert este c-a venit și n-am putut s-o opresc. Eu cu Răzvan (compozitorul multora dintre piesele mele) lucram la cu totul altceva. Și la un moment dat îl sun și-i zic din senin: « auzi, hai că facem reggae » , a declarat Andrei.

Cea mai mare surpriză a acestui release însă, este actrița din videoclip, care este și iubita lui Andrei. În videoclip îi vedem pe cei doi care urmează să se cunoască, dar nu înainte ca Andrei să ezite o "veșnicie" și să se gândească când și cum ar putea s-o abordeze.

"Când puneam cap la cap filmarea, primesc un comentariu la o poză de a noastră, gen « hai că sunteți simpatici » și atunci m-am gândit « hai că într-adevăr nu suntem chiar răi » . Așa că am întrebat-o dacă vrea să ne jucăm oleacă și să vedem ce o să iasă. Chiar dacă nu ne-am cunoscut așa, mult din ceea ce povestește piesa și mult din vibe-ul ei, în schimb, sunt adevărate", a declarat artistul.

Piesa este compusă de Răzvan Alstani alături de Andrei, care a semnat și versurile, scenariul și regia alături de Anthony Icuagu.

În 2016, Andrei Leonte a lansat "O nefericită și un nebun", prima parte dintr-o trilogie muzicală care a continuat cu "Partea Rea (52)", alături de Laura Cosoi și s-a încheiat cu "Dragoste în haine de casă", piesa care a dezvăluit povestea de dragoste ce a inspirat întreaga mini-serie.

Citește mai multe despre Andrei Leonte
Videoclipuri cu Andrei Leonte
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE