Urmărește-ne în Social Media

Feli - Flori de argint | Live Session

La câteva luni de la lansarea piesei ”Flori de argint”, Feli revine cu o versiune live. Melodia se va regăsi pe viitorul album de studio al artistei.

"Iubesc să cânt LIVE! Ce variantă vă place? Varianta asta de LIVE sau cea de studio? Oricum ar fi, mulțumesc că ascultați muzica mea!", a întrebat Feli.

Feli a cochetat cu multe genuri muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens. Cântăreața a colaborat cu artiști consacrați precum Edi Schneider (DJ Phantome), Grasu XXL, Puya și Guess Who, B.U.G. Mafia, Smiley, Connect-R, Sore, Vunk, toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și pentru a cizela cariera solo în plină ascensiune. Muzica lui Feli traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri.

În luna noiembrie a anului 2017, artista a lansat primul ei album, "Eu sunt Feli", în cadrul unui eveniment impresionant, alături de peste 150 de invitați la Teatrul Metropolis și 180.000 de oameni live pe Facebook. Primul album al artistei conține 7 piese noi, dar și piese cunoscute deja publicului, printre care, "Cine te crezi?", "Creioane colorate", "Timpul", "Va urma" sau "Acasă".

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED