Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Feli și-a transpus poveștile sufletului în primul ei album, "Eu sunt Feli"

Cu o sală de teatru plină și peste 180.000 de oameni care au urmărit-o live pe Facebook, Feli a lansat primul album din cariera ei. "Eu sunt Feli" ne poartă prin mai multe ipostaze, fie că vorbim de femeia copil sau de femeia puternică. Cu piese deja cunoscute și compoziții noi, izvorâte din sufletul artistei, Feli a reușit să ne facă să ne simțim ca "acasă". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

În cadrul evenimentului de lansare al primului ei album, Feli a creat o adevărată poveste. Ne-a demonstrat că este o artistă adevărată, cu talent cât cuprinde, care simte atât de frumos.

A declarat și ea la începutul concertului, plină de emoții, că nu îi este atât de ușor să interacționeze cu publicul, ci mai degrabă își așterne sentimentele pe hârtie. Doar așa reușește să își cânte sufletul cu sinceritate, în toate piesele ei.

Alături de band-ul ei și Muse Quartet, Feli a prezentat compozițiile noi de pe album, dar și colaborările deja cunoscute precum piesa “Ceartă artă” împreună cu Connect-R. Una dintre cele mai frumoase melodii este “Sunt femeie” și ne-o arată pe Feli așa cum este ea: copilăroasă, dar puternică în același timp.

Au urmat piesele deja cunoscute, “Cine te crezi” și “Timpul”, iar alături de artistă a cântat întreaga sală. La “Ceartă artă”, Feli a povestit cât de mult adevăr conțin versurile și cât de ignoranți suntem adesea în iubirea… datorită egoului puternic.

Artista a explicat cât de important este să nu uităm de noi, fiindcă adesea a auzit poveștile prietenelor ei, mame, iubite sau soții, care se sacrifică pentru celălalt și se neglijează. “Bună de iubit” este numele melodiei care vorbește despre aprecierea de sine și te face să simți că vrei să dansezi prin casă.

Primele momente în care te îndrăgostești, incertitudine și emoția iubirii. Despre asta vorbește “Hoț sentimental” într-un mod jucăuș și real. “Nu mai am somn nopțile / Mă întorci pe toate părțile”.

Concert Feli Lansare Album │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

RECOMANDARE: Urmărește galeria de poze de la concertul lui Feli

Feli a muncit luni de zile pentru a compune acest album și în multe momente a pus presiune pe ea, simțind că nu mai reușește să termine și să ajungă la forma finală a cântecelor. “Eu sunt Feli” a fost scris “din toată inima mea, din toate poveștile mele” a mai spus artista publicului.

Călătoria lui Feli ne-a purtat către melodia “Bine împreună”, iar mai apoi a dezvăluit o colaborare neașteptată cu Guess Who, la care abia așteptam să vedem videoclipul. Cert este că la piesa asta “toată lumea cântă”!

“Îți zâmbește sufletul / Când mă joci pe degete” spune următorul cântec. Iubirea ne face vulnerabili, ne face să ne dăm jos măștile, dar uneori celălalt se joacă “pe scena vieții rațele și vânătorii”. A urmat o compoziție sensibilă în limba spaniolă, unde vocea artistei a fost acompaniată de muzica de pian.

Concert Feli Lansare Album │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Toată lumea s-a simțit acasă la piesa “Acasă”, iar artista a spus că atunci când o cântă se gândește-te la familia ei de la Hahaha Production. Atunci când interpretat “Creioane colorate”, alături de Feli a urcat pe scenă corul de copii Bravissimo și împreună au creat un moment cu adevărat magic.

Următorul single ce va fi lansat de Feli este “Nu mă înveți tu (cum să sufăr)” și așa cum a spus și artista, este o altă piesă tristă despre iubire, așa cum și-a obișuit fanii. Tristă, dar frumoasă.

“Oamenii vin și oamenii pleacă și asta ți se întâmplă când se întâmplă viața.” Acest sfat l-a primit Feli de la Smiley, căruia i-a mulțumit aproape de finalul concertului. Cu emoție și lacrimi în ochi, artista a încheiat show-ul cu piesa “Va urma”, iar la cererea publicului a cântat din nou “Rațele și vânătorii”, una dintre noile melodii de pe album.

Comentează

Trending