Urmărește-ne în Social Media

Cabron - CAREMAY (Limbaj explicit)

Cabron a revenit cu o piesă dedicată celor care "fac circ". Noul single al artistului se numește ”CAREMAY” și are un mesaj tranșant, într-un limbaj explicit.

"Pentru că e la moda să fii circar, să joci roluri în loc să fii real, să îți speli boarfele în public, să fii trădător, să vorbești c***t la adresa altora doar pentru ca vorbești după geamul telefonului.... Doamnelor și domnilor, vă prezint cu mândrie "CAREMAY".. Dați mai departe sa o audă și alții, dați comentarii la video, like-uri. Vă pupă lupu!" - Cabron

Cabron activează pe piața muzicală din România de peste 20 de ani. A început cu Shobby cu care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo, "Prin ochii mei", pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. În 2008 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hituri la toate radiourile din România, printre ele numărându-se "Arată-le la toți", "Iarna pe val", "Frunzele și iarbă", "Dă-o tare", "Vocea ta" , "La masa mea".

PUBLICITATE
Comentarii