Urmărește-ne în Social Media

Feli - Acasă

Feli se simte ”Acasă” acolo unde o duce inima. Noua piesă a artistei descrie fiorul iubirii, așa cum este el văzut prin ochii unei persoane îndrăgostite. Single-ul a fost compus de Feli împreună cu Smiley și Șerban Cazan și este acompaniat de un videoclip filmat în Spania.

"(”Acasă”) E acolo unde te simți în siguranță, unde poți să fii tu fără să-ți analizezi vreo mișcare sau vreo vorbă, unde ești iubit și acceptat așa cum ești. Și atunci când te găsește jumătatea (fie ea un cunoscut sau necunoscut), te poate face în secunde să te simți ACASĂ…Pentru că ACASĂ e acolo unde te duce inima." - Feli

Aflată în vacanță în Spania, unde a redescoperit bucuriile mici - răsăritul de soare și apusul, sau plimbarea pe malul mării, Feli a filmat videoclipului piesei ”ACASĂ”.

“Din cele zece zile de vacanță, ultimele două zile le-am dedicat filmărilor pentru videoclip. Nu mai fusesem de 11 ani în Spania, din 2006, când am plecat ca să strâng bani să îmi urmez visul, acela de a face muzică. Atunci am descoperit cafeaua Bonbon, un shot de espresso cu lapte condensat dulce, pe care am savurat-o și anul acesta, doar că acum veneam cu visul împlinit!” -  Feli

Filmările au avut loc în orase mici de lângă Valencia, dar și la o moșie autentică din zona rurală.

“Inițial am avut o altă idee pentru clip, voiam un clip de imagine, dar am ales să fac o poveste în care Feli să fie personajul principal pentru că este foarte talentată și își asumă rapid orice rol. În plus, piesa are un mesaj onest și clar, și am realizat că el trebuie pus în valoare în același fel, cinstit și cu credință, așa cum i-a și reusit lui Feli la filmare”, explică regizorul videoclipului, Iura Luncașu.

PUBLICITATE
Comentarii