Urmărește-ne în Social Media

Tobi Ibitoye x Feli - Baby Come Back

Tobi Ibitoye și Feli au lansat "Baby Come Back", o piesă ce aduce aminte de hit-urile anilor 2000, într-o formă fresh și dinamică. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Doi artiști, ce și-au dat examenul pe scena show-ului "Vocea României", surprind acum printr-o colaborare inedită pentru piața muzicală din România."Baby Come Back" este primul single al albumului de debut "Fear To Freedom" pe care Tobi plănuiește să-l lanseze la începutul lui 2024.

Melodia este o coproducție Forward Agency și HaHaHa Production și a fost compusă de Smiley, Tobi Ibitoye, Gabriel Stănoiu și Șerban Cazan.

"Povestea piesei <<Baby Come Back>> este una foarte dragă mie. Sunt un om al verii, născut în august, într-un ținut tropical - Abuja Nigeria, și mereu când se apropie luna septembrie, simt că poate vara nu se va mai întoarce niciodată. Așa că, pentru toate pasiunile sau chiar marile iubiri pe care le trăim vara, pentru sezonul în sine, pentru toate femeile frumoase în costum de baie de la malul mării, <<Baby Come Back>> este un imn pentru mai mult soare, mai mult fun și mai multă iubire", a declarat Tobi Ibitoye.

Feli a adăugat:

"Colaborarea cu Tobi e o bucurie pentru mine. Tobi e una din vocile mele preferate din România. <<Baby Come Back>> e o piesă în care regăsesc o latură artistică a mea de care îmi era dor. Și, da! Așa cum îmi place să o alint, <<Baby Come Back>> e PIESA TA PREFERATĂ!".

Comentarii