Urmărește-ne în Social Media

Feli x Nane - Până-n zori (visualizer)

Feli și Nane și-au unit forțele și au lansat "Până-n zori", o colaborare muzicală neașteptată, cu inspirație din folclorul românesc. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Co-producție HaHaHa Production, Cat Music și nopartyboys, "Până-n zori" are muzica scrisă de Feli, Nane, Șerban Cazan, Thea Manolache, versurile de Feli, Nane, Thea Manolache, producția semnată de Șerban Cazan și mix masterul de Darius Drăgoi.

"<<Până-n zori>> este o piesă care ne-a căutat și ne-a chemat. Șerban Cazan a produs piesa și a scris împreună cu Thea Manolache, studentă în UK, refrenul. După ce s-a conturat, Șerban a zis ca mi s-ar potrivi mie și așa a fost. Am scris continuarea poveștii în care l-am văzut pe Nane, așa că i-am trimis să o asculte. Eu și Nane suntem la prima colaborare. Cu siguranță nu și ultima.", a declarat Feli.

Feli a cochetat cu multe genuri muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens. Cântăreața a colaborat cu artiști consacrați precum Edi Schneider (DJ Phantome), Grasu XXL, Puya și Guess Who, B.U.G. Mafia, Smiley, Connect-R, Sore, Vunk, toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și pentru a cizela cariera solo în plină ascensiune. Muzica lui Feli traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri.

Nane este unul din cei mai importanți rapperi din România, cu o serie impresionantă de piese din zona hip-hop, rap, trap și r&b. Pasiunea sa pentru muzică a început încă din copilărie, fiind puternic influențat de muzica rock a anilor '90, dar mai ales de melodiile lui MC HAMMER. Nane a început să aibă colaborări importante încă din 2008, însă anul cheie pentru cariera sa rămâne 2015, atunci când și-a schimbat stilul spre trap.

A lucrat cu artiști renumiți din România, atât din zona pop, cât și din cea urbană. Stilul său muzical se caracterizează prin versuri inteligente, flow distinctiv și abilitatea de a transmite emoție prin muzică, de aceea, lansările sale au succes imediat, cucerind fanii de pe platformele de streaming și nu numai.

Comentarii