Urmărește-ne în Social Media

Skrillex, Justin Bieber & Don Toliver - Don't Go

Unul dintre cei mai apreciaţi DJ din lume, Skrillex s-a reunit cu cel mai mare pop star din ultimul deceniu, Justin Bieber. Artiştii au lansat piesa "Don't Go", alături de Don Toliver, un nume nou pe scena rap şi trap. A rezultat şi un videoclip cu lumini stroboscopice şi vopsea aurie.

"Don't Go" gravitează în jurul vocii lui Justin Bieber, care urcă la nişte înalte foarte plăcute, un pic tunate de autotune. Don Toliver aduce un vibe suav, insular, amintind puţin de A$AP Rocky, iar Skrillex apare în videoclip cu celebra sa freză pe jumătate tuns şi pe jumătate plete. În videoclip îi vedem pe cei 3 artişti cântând într-o cabină cu iluminare fistichie, dar şi transformându-se în statui de aur, aluzie la atingerea lui Midas.

Vedem şi opere de artă care se distrug şi denaturează, deformându-se odată cu trecerea timpului şi uzură. Cântăreţii apar pe un muscle car negru şi în paralel apar sculpturi şi picturi celebre de pe care picură vopsea cu o vâscozitate crescută. Single-ul e catchy şi a strâns deja aproape 1 milion de vizualizări în 15 ore. Bieber pare să fi trecut cu brio peste acuzaţiile de "cultural appropriation" şi îşi păstrează neatinse mini dread-urile.

Justin Bieber şi Skrillex au fost pozaţi în studio în noiembrie 2020, iar pe atunci apăreau zvonuri că DJ-ul l-a ajutat pe Bieber cu noul său album... sau viceversa. Nu de alta, dar Skrillex nu a mai lansat un album din 2014 încoace. Ce e drept are câteva credite pe noul LP al lui Bieber. Deşi nu are un album full la activ, Skrillex a fost extrem de prolific în ultima vreme, lansând colaborări cu Jhay Cortez ("En Mi Cuarto"), cu J. Balvin ("In Da Getto") şi cu Swae Lee şi Siickbrain ("Too Bizarre").

Asocierile lui Bieber cu mari DJ au generat mai mereu hituri şi mă gândesc aici în special la "Where are U Now", alături de Diplo şi Skrillex. La început de an 2021, Justin a lansat albumul "Freedom", la câteva săptămâni după ce lansase LP-ul "Justice", cu 16 piese noi. Ultimele sale single-uri hit au fost "Anyone", dar şi "Monster", alături de Shawn Mendes. "Lonely" făcea senzaţie în topuri în 2020, o creaţie alături de producătorul Benny Blanco, pe care îl vedem în aceste zile în serialul HBO "Dave".

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Justin Bieber suferă de paralizie facială pe jumătate de faţă din cauza sindromului Ramsay Hunt

Fanii erau îngrijoraţi după ce Justin Bieber şi-a anulat câteva concerte la început de luna iunie, iar artistul a dezvăluit motivul acestor anulări pe Instagram. Tânărul de 28 de ani se luptă cu o boală numită Sindromul Ramsay Hunt, care i-a lăsat jumătate de faţă paralizată.

Publicat

pe

Justin Bieber paralizie faciala Ramsay Hunt
Justin Bieber paralizie faciala Ramsay Hunt │ FOTO: Justin Bieber www.instagram.com

Într-o postare video pe Instagram Justin Bieber a dezvăluit că paralizia facială de care suferă e provocată de Sindromul Ramsay Hunt. În clip artistul le arată fanilor că nu poate clipi cu unul dintre ochi şi nu poate zâmbi cu o parte a feţei. Acest sindrom este un efect secundar provocat de Zona Zoster, atunci când boala se manifestă la nivelul nervilor faciali din zona urechilor. Bieber a anunţat pe Instagram şi că acesta e modul corpului său de a îi spune să o lase mai moale o perioadă.

Muzicianul a adăugat şi că face exerciţii faciale pentru a reveni la normal, dar nu ştie cât timp îi va luă până îşi va reveni. Trebuia să cânte la Toronto şi în Washington DC în ultimele zile, dar avea şi concerte planificate pentru New York şi Los Angeles în iunie 2022. Pe lângă simptomele de paralizie facială, uneori sindromul mai sus amintit poate provoca surzenie în urechea din zona afectată. Partea bună e că pentru majoritatea celor afectaţi problemele sunt doar temporare.

Justin nu e singurul cu probleme de sănătate, deoarece soţia sa, Hailey Bieber a fost recent internată în spital pentru un cheag de sânge pe creier şi a suferit o operaţie pentru îşi repara un defect cardiac. Era vorba despre un orificiu în inimă cu diametru de 12-13 milimetri, care i-a provocat un mini atac cerebral, transportând acel cheag de sânge la creier.

Justin Bieber se afla în plin turneu global, după ce The Justin Bieber World Tour a fost amânat în 2021 din cauza pandemiei. A fost repornit în 2022 ca The Justice World Tour şi a fost din nou amânat în februarie, când artistul a fost testat pozitiv cu Covid-19. Piesele lansate de artist în ultimele luni includ colaborarea cu Don Toliver "Honest" şi "Up at Night" cu Kehlani. Justin a fost nominalizat la 8 categorii la Premiile Grammy din 2022, dar nu a luat nici un trofeu. În cariera sa de 13 ani are până acum 2 premii Grammy.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4