Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Justin Bieber a lansat un album nou surpriză de Paştele Catolic, "Freedom"

Justin Bieber a lansat în martie 2021 albumul "Justice", dar rămâne prolific, lansând de Paştele Catolic un nou EP, unul cu 6 piese. Se numeşte "Freedom" şi a sosit pe 4 aprilie ca un cadou de Paşte pentru fani. Debutul s-a făcut pe Twitter, unde artistul a partajat un link spre cele 6 melodii noi. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Justin Bieber Anyone
Videoclip Justin Bieber Anyone │ FOTO: Justin Bieber

Justin Bieber, pop star în vârstă de 27 de ani a dezvăluit 6 piese noi pe 4 aprilie, iar câteva dintre ele au influenţe gospel. E vorba despre colaborări cu nume precum Tori Kelly, Brandon Love, Pink Sweats şi alţii. "Freedom", noul EP vine la doar 2 săptămâni după lansarea albumului "Justice", care a debutat pe locul întâi în topul Billboard 200. Single-ul "Peaches" a intrat de asemenea în Billboard Hot 100 pe locul întâi, făcând că Justin Bieber să fie primul artist solo masculin care a debutat pe locul întâi în ambele topuri cu material nou.

Bieber a transmis următorul mesaj în social media:

Într-o perioadă când sunt atât de multe lucruri în neregulă cu această planetă stricată, tânjim cu toţii la vindecare şi dreptate pentru umanitate. Atunci când am creat acest album, ţelul meu a fost să fac muzică, una care să ofere alinare, de a crea piese cu care oamenii se relaţioneze şi să se conecteze încât să se simtă mai puţin singuri.

Noul EP al starului de 27 de ani include o melodie numită "We're In This Together", în care cântă despre felul în care poţi trece peste momente dificile. Sunt şi aluzii la problemele sale din 2014, când poliţia din Los Angeles a descins asupra casei sale din Los Angeles şi a arestat o persoană din anturajul său. Razia l-a traumatizat pe muzician.

"Justice" a fost urmat în martie de o versiune Deluxe, care a inclus featuring-uri de la Lil Uzi Vert, Quavo, Jaden şi alţi artişti populari în SUA. Justin are probleme cu trupa franceză Justice, care i-a trimis o scrisoare de "cease and desist" şi îl ameninţă cu procesul pentru stilizarea fonturilor pe coperta noului album.

Pe 1 aprilie Justin le-a oferit fanilor o versiune live a piesei "Lonely", iar ultimul său clip oficial a fost "Hold On" din martie.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending