Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Justin Bieber a lansat albumul "Justice", al şaselea material discografic, cu 16 piese noi

Justin Bieber a lansat un nou album pe 19 martie, "Justice", al şaselea său material discografic. Pe LP găsim colaborări cu nume precum Chance the Rapper, Benny Blanco, Giveon şi Daniel Caesar. Odată cu debutul acestui disc a venit şi videoclipul piesei "Peaches", regizat de către Colin Tilley şi care se vede în articol.

Publicat

pe

Coperta album Justin Bieber Justice
Coperta album Justin Bieber Justice │ FOTO: Justin Bieber

Pentru a promova noul album, Justin Bieber a susţinut o serie de concerte live, inclusiv o reprezentaţie de Revelion promovată de T-Mobile. A avut loc şi un concert live pe TikTok, "Journals Live", dar şi un concert organizat de Spotify. Idolul canadian a avut reprezentaţii la gale de premii precum Nickelodeon Kids' Choice Awards, The American Music Awards, The People's Choice Awards şi altele. Pentru a promova tema acestui album, Justin a colaborat cu Propeller, o platformă digitală care are rolul de a sprijini dreptatea şi "vindecarea în acţiune".

Acea platformă include următoarele ONG-uri: Alexandria House, Anti-Recidivism Coalition, Baby2Baby, The Compton Pledge, Equal Justice Initiative, Lift Communities, Poor People's Campaign, Self Help Graphics & Art, The King Center şi This Is About Humanity.

Justin şi-a lansat noul disc prin Def Jam recordings, iar materialul vine la foarte puţin timp după "Changes", discul din 2020. De producţie s-au ocupat Andrew Watt, Skrillex, Finneas (fratele lui Billie Eilish), dar şi Benny Blanco, pe care mulţi l-au cunoscut datorită serialului HBO "Dave". E interesant că aluziile la o nouă colecţie de piese au apărut imediat după lansarea lui "Changes" în februarie 2020. Atunci Bieber dezvăluia că vrea să facă muzică prin care să reflecte schimbările din viaţa sa şi ceea ce a învăţat din construirea încrederii şi fidelitate.

Unul dintre single-urile de pe "Justice" este "Holy", lansat pe 18 septembrie 2020. Primele demo-uri ale pieselor de pe album au fost înregistrate la începutul pandemiei, în casa lui Justin din Toronto. Acest album este o colecţie eclectică de piese, pentru că track-ul 8, "Die For You", colaborare cu Dominic Fike este un cântec pop new wave numai bun de MTV. Apoi "Ghost", piesa 11 este pop-rock, iar piesa 12, "Peaches" este un hibrid între pop şi R&B, care aduce a Bruno Mars. Piesa 13, "Love You Different" se înscrie în genul tropical house.

Iată tracklist-ul lui "Justice":

  1. 2 Much
  2. Deserve You
  3. As I Am feat. Khalid
  4. Off My Face
  5. Holy feat. Chance The Rapper
  6. Unstable feat. The Kid LAROI
  7. Interlude
  8. Die For You feat. Dominic Fike
  9. Hold On
  10. Somebody
  11. Ghost
  12. Peaches feat. Daniel Caesar and Giveon
  13. Love You Different feat. BEAM
  14. Loved By You feat. Burna Boy
  15. Anyone
  16. Lonely w/ benny blanco
Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending