Urmărește-ne în Social Media

Skrillex & Bladee - Real Spring

Skrillex colaborează cu rapperul suedez Bladee și lansează "Real Spring". Piesa este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

"Real Spring" este cea mai nouă colaborare muzicală a DJ-ului american. Anterior, acesta le-a prezentat fanilor "Leave Me Like This" (feat. Bobby Raps), "Way Back" (alături de PinkPantheress și Trippie Redd) și Rumble (cu Fred again și Flowdan).

"Real Spring" este lansată alături de un videoclip regizat de Gus Reichwald. Clipul dinamic prezintă diferite scene cu cei doi artiști: într-o mașina decapotabilă, într-un magazin alimentar sau într-un club de noapte.

Melodia în discuție este extrasă de pe viitorul album al lui Skrillex. Va fi un dublu material și va fi lansat cândva anul acesta. Ultimul album de studio al artistului a fost "Recess" din 2014.

În 2021, Skrillex a pus capăt unei pauze muzicale de doi ani cu patru single-uri de sine stătătoare: "Butterflies" cu Four Tet și Starrah; "Too Bizarre" cu Swae Lee și Siiickbrain; "Supersonic (My Existence)" cu Noisia, Josh Pan și Dylan Brady din 100 Gecs; și "Don’t Go" cu Justin Bieber și Don Toliver.

Comentarii