Urmărește-ne în Social Media

Raluka - Aroma | Live Session

Raluka continuă seria Live Session cu piesa ”Aroma”. Melodia era lansată în 2013, alături de DJ Sava și Connect-R.

După "Love You", Raluka completează seria Live Session cu un hit din 2013, "Aroma". Piesa a fost inclusă pe albumul "Cocktail", al lui DJ Sava, și a fost premiată cu Romanian Music Award for Best DJ.

Raluka activează pe scena muzicală din 2008, abordând genuri ca dance, house şi pop. Artista este originară din Deva şi a atras atenţia presei în primăvara anului 2008, atunci când a câştigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu". A obţinut şi locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secţiunea Interpretare. Tânăra s-a înscris tot în 2008 la preselecţiile emisiunii "Megastar", urmând să facă parte din formaţia Pepper Girls, alături de care a participat la acel show şi a terminat pe locul 2.

De-a lungul timpului, Raluka a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România, având numeroase piese care s-au regăsit în topuri săptămâni la rând. Colaborările cu Dj Sava - "Aroma", "Aer", "Love You", "I Like That Trumpet" au devenit hituri, având succes și la nivel internațional. Alte piese ca "Ieri erai", "Dulce otravă", "Dragoste n-am", "Doi străini", "Îndrăgostiți Neuniform" sau "Două inimi" s-au bucurat la rândul lor de succes.

PUBLICITATE
Comentarii