Urmărește-ne în Social Media

Kygo - Dancing Feet ft. DNCE

Kygo întâmpină vara alături de DNCE cu o piesă disco funk intitulată ”Dancing Feet”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Johannes Lovund.

"Dancing Feet" marchează revenirea anticipată a trupei americane DNCE, după o pauză de 4 ani. Noul videoclip îi surprinde pe Kygo și solistul DNCE, Joe Jonas, la canalul Miami Vice, în timp ce traversează orașul tropical îmbibat de soare, lucrând ziua la The Palm Tree Resort, iar noaptea renunțând la inhibiții pe ringul de dans.

"Eu și Joe ne-am întâlnit cu ani în urmă în Las Vegas și ne-am dorit să găsim melodia potrivită la care să lucrăm împreună", spune Kygo. "Când am început să lucrez la "Dancing Feet" cu David Stewart, mi s-a părut imediat o melodie specială. El a făcut anterior câteva piese cu Joe și am simțit amândoi că ar putea fi potrivit pentru asta. Câteva săptămâni mai târziu, Joe și cu mine eram împreună în studio în LA și, în sfârșit, am avut împreună o melodie care ne-a plăcut amândurora cu adevărat! A fost, de asemenea, grozav să am șansa de a filma un videoclip muzical distractiv în Miami cu DNCE"

"L-am întâlnit prima dată pe Kygo în 2016, când am făcut câteva spectacole împreună. Suntem încântați să lansăm împreună "Dancing Feet" și să împărtășim această melodie cu toată lumea", spune DNCE.

Kygo este cunoscut datorită notei personale pe care a folosit-o în abordarea unor piese precum "I see fire"- Ed Sheeran, unul dintre cele mai îndrăgite remixuri din topurile mondiale, "Sexual healing", a lui Marvin Gaye, sau "High for this", interpretat de Ellie Goulding. Cu peste 80 de milioane de vizualizări pe youtube și souncloud, show-uri sold-out pe mai multe continente, Kygo este unul dintre cei mai talentați tineri artiști ai momentului.

DNCE este o trupă americană formată din Joe Jonas, Jack Lawless și JinJoo Lee. Formația îmbină muzica dance cu influențe rock, pop și funk.

Comentarii