Urmărește-ne în Social Media

Raluka - Eden

Raluka a lansat piesa "Eden", acompaniată de un videoclip al cărui scenariu a fost realizat chiar de cântăreață, inspirat din trăirile și stările pe care aceasta le-a simțit în urma unor evenimente personale.

Piesa "Eden" este o coproducție HaHaHa Production și Ghost Records. La această melodie a lucrat o întreaga echipa de oameni, printre care Gabriel Stănoiu, Dorian Micu și Florin Boka.

Raluka mărturisește ca "Eden" este una dintre cele mai sincere și personale piese în care s-a regăsit. În urma unei despărțiri, a unei decepții, cu toții trecem prin diferite stări. În videoclipul piesei "Eden", Raluka a interpretat emoțiile și momentele prin care am trecut cu toții la un moment dat, stările care ne-au încercat și prin care am trecut atingând Edenul.

"Fiecare dintre noi a trebuit să facem față perioadei de după încheierea unei relații... care ne provoacă la o introspecție și inclusiv la luarea unei decizii. Trecut sau viitor! Această perioadă este marcată de mai multe stări care uneori se amesteca între ele, se suprapun, te consumă și te amăgesc. Am încercat să comprim și să exprim artistic trăirile acestei perioade. Sunt curioasă, câți dintre voi ați trecut prin aceste stări?", a spus Raluka.

Raluka a exprimat stările prin care toți trecem în urma unei despărțiri fiind consiliata de actorul și prietenul bun al artistei, Cristi Iacob.

"Mi-am dorit foarte mult sa am ajutorul lui Cristi. Este un om mult prea talentat, un artist care doar în câteva ore m-a ajutat sa trec și sa exprim stările și emoțiile prin care da, am trecut și pe care am vrut sa vi le arat prin intermediul acestui videoclip. Suntem artiști și rolul nostru este sa facem arta, sa va transmitem emoție prin toate canalele existente astăzi. Da, vrem ca mesajul nostru sa ajungă la cât mai multi dintre voi. Vrem sa transmitem pozitivitate, emoție si de ce nu, vindecare. Despre asta este și <<Eden>>. Tot ceea ce trăim, simțim, mai devreme sau mai târziu, are un deznodământ pozitiv. Ma bucur și în același timp mă simt onorata ca mesajul meu este văzut și auzit de voi. Îmi doresc tare sa simțiți această piesa așa cum o simțim și noi", a adăugat Raluka.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Neversea 2023 a completat lineup-ul și a adăugat 3 scene

Organizatorii Neversea au anunțat ultimii artiști care completează lineup-ul ediției din acest an. Evenimentul va avea loc în perioada 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța, unde sunt așteptați peste 150 de artiști autohtoni și internaționali și zeci de mii de spectatori.

Publicat

pe

Neversea 2022
Neversea 2022 │ FOTO: Neversea

Neversea 2023 își deschide porțile pentru 4 zile și 4 nopți pline de distracție. Pe lângă decoruri spectaculoase, acrobați, show-uri de lumini și pirotehnice, DJ și artiști de top la nivel național și internațional vor face ca plaja să se transforme într-un paradis muzical.

SMILEY, ALEXANDRA STAN ȘI MARIO FRESH URCĂ PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI

Pe scena principală, artiștii internaționali Julian Jordan și Regard urcă în lineup, alături de J Balvin, Lil Uzi Vert, Lil Pump, CKay, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet și mulți alții. Nume din industria românească și-au confirmat prezența: Adrian Șaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Arias, DJ Dark & Mentol, Mario Fresh, Partydul Kiss FM, Pascal Junior și Smiley.

La scena DayDreaming vor răsuna până la răsărit și beat-urile lui Akos, Ales Andru, Alex Twin, Arkadyan, Dizharmonia, Dubfire, Emanuel Satie, Glauco Di Mambro, Guy Mantzur, Julian M, Layla Benitez, Lee Burridge, Maya Mar, Rampue Live, Themba, Tooker Live, Vizan.

Fanii muzicii trap, rap sau hip-hop se vor bucura și de show-urile artiștilor: Bad and Boujee, FC DNB, Serotone, ZO, anunțați pentru scena The Ark.

BALKANIC, RETRO FANTESIA ȘI LATINO SUNT CELE 3 SCENE NOI ALE FESTIVALULUI NEVERSEA

Scena Balkanic va fi locul ritmurilor complexe din sud-estul Europei. Show-urile live și distracția fără margini vor fi asigurate de artiști precum: Funkorporation, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica & Ioniță și Taraful Clejanilor, Karol Diac, Don Quero, Bogdan Simion, Clanker Jones, Amna & Balcanic, Oana Radu & Band, Marc Rayen, Mahala Rai Banda, Raluka & Proiectul Balcanik, Elena Gheorghe & Machedonii și mulți alții.

Scena Retro Fantesia va celebra nostalgia, iar piesele cele mai fredonate de-a lungul timpurilor vor fi mixate de DJi ca: DJ Antenna, Jiji Lazar, Even Steven, MC DYLMA & DJ Pappa M. De asemenea, nume ca Liviu Vârciu & Deny, Cucu (Noaptea Târziu) sau DJ Sava vor crea momente speciale, de care se vor bucura pe deplin toți cei care vor consuma experiența de festival de la această scenă.

Scena Latino va face ca nisipul să se încingă sub pași de dans. DJ Marius Ioniță, DJ Paul B, DJ Guaguanco, DJ Ducu, DJ MAG, DJ Romy aka The Preacher, dar și școli de dans de renume la nivel național vor face ca valurile să vibreze pe ritmuri de salsa, bachata, merenghe, kizomba, cha-cha-cha sau semba, învățându-i pe toți cei prezenți pașii de bază ai dansurilor latino și pregătind împreună la fiesta mas caliente a verii.

Bilete Neversea 2023:

Abonamentele și biletele de o zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 274,4 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED