Urmărește-ne în Social Media

Scarlet Aura - Ya Svoboden / Sunt liber

Trupa Scarlet Aura a lansat cover-ul acustic al baladei rusești "Ya Svoboden / Sunt liber". Melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Într-o chemare universală către pace și unitate, Scarlet Aura oferă varianta proprie a baladei hard rock lansată inițial de Kipelov, vocea trupei Aria, în urmă cu mai bine de 20 de ani, și devenită hit în topurile rusești de rock. Cover-ul este și primul single de pe viitorul album "Under My Skin" al trupei, ce va fi lansat pe 22 aprilie.

Scarlet Aura transmite prin "Ya Svoboden", care înseamnă "Sunt liber", un mesaj universal de iubire, un manifest pentru libertate și pace.

"Suntem îngroziți de atacul Rusiei asupra Ucrainei! Nu știm prea multe, nu știm nimic despre politica globală sau despre ordinea mondială, însă ceea ce știm cu siguranță este că suntem alături de fiecare ființa umană care este chiar în acest timp asuprită, terorizată și obligată să își părăsească casele pentru a găsi un loc în care sa fie in siguranță! Nu numai vis-a-vis de acest război din vecini, dar față de orice conflict armat noi spunem următoarele: vrem pace! Dați-vă la o parte și lăsați oamenii normali să își trăiască viața în normalitate deplină, purtați-vă războiul față în față cu cei cu care sunteți cu adevărat în conflict! Purtați-vă ca bărbații adevărați! Până atunci, tot ce putem face noi este muzică și să o cântam pentru voi cu scopul de a va aduce măcar un pic de liniște.

Vă transmitem tuturor iubire și putere să treceți peste tot ce întâmpinați astăzi!", a scris Scarlet Aura pe pagina de Facebook.

Cu aceste gânduri, sub semnătura Scarlet Aura, melodia "Ya Svoboden" este livrată ca mesaj milioanelor de ruși care nu își doresc acest război și care nu susțin acțiunile guvernului lor, un mesaj de susținere pentru civilii ucraineni, victime inocente ale acestui act de război, dar și pentru toți cei care suferă alături de cetățenii terorizați ai acestui continent, ai acestei lumi.

Comentarii