Urmărește-ne în Social Media

Norah Jones - Hurts To Be Alone

Emoțiile devin transparente în noul videoclip lansat de Norah Jones, "Hurts To Be Alone". Singurătatea este explorată și asumată, teama de a vorbi despre asta disipându-se treptat.

Directă și fără a se îngrijora că emoțiile ei ar putea fi percepute greșit, Norah Jones vorbește în versurile noii piese "Hurts To Be Alone" despre multiplele forme ale singurătății: a fi singur cu tine, a fi singur cu acea persoană specială și a rămâne singur atunci când prietenii nu-ți pot fi alături. Melodia este extrasă de pe albumul "Pick Me Up Off the Floor", cel de-al optulea material de studio al artistei, lansat pe 12 iunie.

"Dacă există zone întunecate pe acest album, ele nu sunt menite să transmită un sentiment iminent al distrugerii, ci vin mai degrabă dintr-o dorință umană de conectare. Unele dintre melodiile cu caracter personal se aplică și problemelor mai mari cu care ne confruntăm cu toții. Și unele dintre piesele care se referă la lucruri de dimensiuni ample foarte specifice, se simt, de asemenea, destul de personale", a detaliat Norah Jones pentru Rolling Stone Magazine.

Tracklist Norah Jones "Pick Me Up Off the Floor":

 1. How I Weep
 2. Flame Twin
 3. Hurts To Be Alone
 4. Heartbroken, Day After
 5. Say No More
 6. This Life
 7. To Live
 8. I’m Alive
 9. Were You Watching?
 10. Stumble On My Way
 11. Heaven Above

Norah Jones are în palmares 9 premii Grammy și peste 50 de milioane de albume vândute la nivel internațional. Într-un top realizat de publicația americană Billboard, a fost declarată "cea mai înzestrată artistă de jazz a decadei 2000 - 2009". Discul ei de debut, "Come Away with Me" (2002), a fost certificat cu diamant, înregistrând vânzări record de 26 de milioane de copii. Au urmat "Feels Like Home" (2004), "Not Too Late" (2007), "The Fall" (2009), "Little Broken Hearts" (2012) și "Day Breaks" (2016), toate apreciate de public, însă cu un succes comercial mai redus, comparativ cu primul material.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii