Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Videoclip oficial: Norah Jones - Flame Twin

Norah Jones continuă promovarea albumului "Pick Me Up Off The Floor" cu o piesă cu mesaj criptic, intitulată "Flame Twin". Melodia este acompaniată de un videoclip în care o vedem pe artistă alături de un potențial alter ego.

"Flame Twin" continuă seria de piese cu emoție și tâlc extrase de pe albumul "Pick Me Up Off the Floor". Cel de-al optulea material de studio semnat de Norah Jones a fost lansat pe 12 iunie, toate cele 12 melodii din tracklist devenind disponibile atât pe platformele de streaming, cât și pe YouTube.

"Dacă există zone întunecate pe acest album, ele nu sunt menite să transmită un sentiment iminent al distrugerii, ci vin mai degrabă dintr-o dorință umană de conectare. Unele dintre melodiile cu caracter personal se aplică și problemelor mai mari cu care ne confruntăm cu toții. Și unele dintre piesele care se referă la lucruri de dimensiuni ample foarte specifice, se simt, de asemenea, destul de personale", a detaliat Norah Jones pentru Rolling Stone Magazine.

Tracklist Norah Jones "Pick Me Up Off the Floor":

 1. How I Weep
 2. Flame Twin
 3. Hurts To Be Alone
 4. Heartbroken, Day After
 5. Say No More
 6. This Life
 7. To Live
 8. I’m Alive
 9. Were You Watching?
 10. Stumble On My Way
 11. Heaven Above

Norah Jones are în palmares 9 premii Grammy și peste 50 de milioane de albume vândute la nivel internațional. Într-un top realizat de publicația americană Billboard, a fost declarată "cea mai înzestrată artistă de jazz a decadei 2000 - 2009". Discul ei de debut, "Come Away with Me" (2002), a fost certificat cu diamant, înregistrând vânzări record de 26 de milioane de copii. Au urmat "Feels Like Home" (2004), "Not Too Late" (2007), "The Fall" (2009), "Little Broken Hearts" (2012) și "Day Breaks" (2016), toate apreciate de public, însă cu un succes comercial mai redus, comparativ cu primul material.

Citește mai multe despre Norah Jones
Videoclipuri cu Norah Jones
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE