Urmărește-ne în Social Media

Norah Jones - Christmas Calling (Jolly Jones)

Norah Jones iubește Crăciunul și ne transmite și nouă bucuria pe care o simte în preajma sărbătorilor. ”Christmas Calling (Jolly Jones)” este o piesă originală, compusă de Norah, ce vine împreună cu un videoclip care păstrează magia, chiar dacă nu perpetuează mitul lui Moș Crăciun.

Câștigătoare a nouă premii Grammy, cântăreața, compozitoarea și pianista Norah Jones a lansat primul proiect muzical special pentru Crăciun. Noul ei album se numește "I Dream Of Christmas" și este o colecție de piese de sezon cunoscute deja, dar reinterpretate pentru timpurile și aspirațiile actuale ale oameniilor. Discul include și câteva melodii originale, compuse de Norah, precum noul single "Christmas Calling (Jolly Jones)", "It's Only Christmas Once a Year" și "A Holiday with You".

"Mereu am iubit muzica de Crăciun. Anul trecut ascultam "Funky Christmas" de la James Brown și "Christmas Album" de la Elvis Presley în fiecare duminică pentru a mă simți confortabil. În ianuarie 2021, am început să mă gândesc la un astfel de album. Când mă gândeam în ce direcție să duc proiectul, piesele clasice au început să-mi vină în minte. Toate piesele de Crăciun sunt despre incluziune și fericire", a declarat Norah despre noul album.

Tracklist "I Dream Of Christmas" - Norah Jones:

1. Christmas Calling (Jolly Jones)
2. Christmas Don't Be Late
3. Christmas Glow
4. White Christmas
5. Christmastime
6. Blue Christmas
7. It's Only Christmas Once A Year
8. You're Not Alone
9. Winter Wonderland
10. A Holiday With You
11. Run Rudolph Run
12. Christmas Time Is Here
13. What Are You Doing New Year's Eve?
14. I Dream Of Christmas
15. Last Month Of The Year
16. I'll Be Home For Christmas

PUBLICITATE
Comentarii