Urmărește-ne în Social Media

Liam Gallagher - All You're Dreaming Of

Liam Gallagher a lansat videoclipul piesei sale de Crăciun, "All You're Dreaming Of", iar pentru acest material video a făcut echipă cu Anthony Byrne. Acesta este regizorul seriei "Peaky Blinders", care face furori pe Netflix. Stilul său vizual inconfundabil e uşor de recunoscut în clip.

Videoclipul "All You're Dreaming Of" aminteşte de "A Christmas Carol", cu o infuzie puternică de atmosferă deprimantă britanică. Liam Gallagher priveşte în trecut, lângă un şemineu unde focul trecutului arde fantomatic. Muzicianul apare mergând prin zăpadă şi visând la vremuri trecute mai blânde. Este pentru a doua oară când Liam Gallagher colaborează cu regizorul Anthony Byrne, după ce acesta şi-a pus amprenta asupra clipului "One Of Us", lansat de "băiatul rău de la Oasis" în 2019.

Noul track este unul festiv, de Crăciun, o baladă de pian visătoare şi plină de emoţie şi rememorare. S-a auzit pentru prima oară la The Jonathan Ross Show, într-un segment de live stream parte a unui concert realizat pe o barjă de pe Tamisa. Revenind la noul videoclip, secvenţa finală a clipului se focalizează pe mesajul "This Is not Here", scris pe o fereastră, o aluzie şi un tribut la John Lennon şi "Imagine", care include aceeaşi expresie. Tributul soseşte la timp pentru comemorarea a 40 de ani de la moartea legendarului muzician.

Concertul Down by the River Thames a fost transmis live pe 5 decembrie şi a făcut furori în rândul fanilor. Rockerul din Manchester a cântat piese de pe albumele sale solo, dar şi piese Oasis, în vreme ce naviga pe Tamisa pe o barjă, iar în fundal se vedeau reperele londoneze. S-au auzit şi "Champagne Supernova", "Supersonic", dar şi "Wall of Glass", "Shockwave" şi "Once". Liam Gallagher a avut un an 2020 productiv, lansând albumul acustic "Acoustic Sessions", dar şi o versiune de studio a celebrei reprezentaţii MTV Unplugged de la Hull City Hall.

La început de an 2020 Liam a pus condiţii în cazul unei reuniri Oasis şi a criticat muzica fratelui Noel Gallagher. Artistul şi-a anulat concertul din 2019 din România din cadrul Fall In Love Festival, declarându-se nemulţumit de condiţiile scenei.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Liam și Noel Gallagher vor fi producătorii unui nou documentar despre trupa Oasis

Universul Oasis revine în atenția fanilor cu un nou documentar intitulat "Oasis Knebworth 1996". Filmul va fi lansat în toamna acestui an. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Liam și Noel Gallagher
Liam și Noel Gallagher │ FOTO: captură YouTube

"Oasis Knebworth 1996" va fi lansat în cinematografe pe 23 septembrie. Lansarea filmului coincide cu aniversarea a 25 de ani de la legendarele concerte de la Knebworth. Regizat de Jake Scott, câștigător al premiilor Grammy și produs atât de Noel, cât și de Liam Gallagher, "Oasis Knebworth 1996" promite să fie o documentație detaliată a concertelor din Knebworth ale trupei, care rămân unele dintre cele mai marcante momente din istoria rockului.

"Knebworth pentru mine a fost Woodstock-ul anilor '90. Totul era despre muzică și despre oameni. A fost divin!", a declarat Liam.

Potrivit unui comunicat de presă, "Oasis Knebworth 1996" spune povestea relației speciale dintre Oasis și fanii lor, relație ce a făcut posibilă organizarea unuia dintre cele mai mari concerte din anii '90. Documentarul este prezentat din perspectiva fanilor care au participat la evenimente, dar și cu ajutorul unor imagini de arhivă nemaivăzute până acum, interviuri cu formația și cu organizatorii concertelor.

Cele două concerte de la Knebworth au avut loc pe 10 și 11 august 1996, ca parte a turneului de promovare a albumului "(What's The Story) Morning Glory?". Materialul s-a vândut în peste 14 milioane de exemplare în întreaga lume, dintre care 4,2 milioane doar în Marea Britanie. În 2010, discul a câștigat premiul Brit pentru cel mai bun album din ultimii 30 de ani.

Anul 2020 a marcat a 25-a aniversare a celui de-al doilea album de referință Oasis, "(What’s the Story) Morning Glory?", iar Liam Gallagher a sărbătorit evenimentul cu o interpretare rară a piesei "Hello", extrasă de pe acest material.

În ceea ce îl privește pe Noel, acesta declara la începutul lui 2021 că lucrează la un nou album Oasis, fără Liam, însă.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2