Urmărește-ne în Social Media

What’s UP și Nikolas Sax - Barman

What's UP își varsă amarul împreună cu Nikolas Sax și lansează "Barman", un single despre o dragoste imposibilă.

Compusă de What's UP, piesa "Barman" are la bază o poveste aparte, desprinsă din filmele cu gangsteri, iar protagoniștii clipului sunt cei doi artiști care joacă rolurile a doi prieteni care sunt alături unul de celălalt în orice situație.

"Sunt foarte fericit de această colaborare cu fratele Nikolas Sax, este o altă piesă în care arătăm că românii și romii și-au unit forțele pe timp de pandemie și se au ca frații. Sper să fie un exemplu pentru mulți oameni care au încă ură și dispreț în loc de iubire față de oameni...

Nu există om perfect, toți avem cel puțin un defect, fie că vorbim de fizic sau de caracter. Anul viitor vă pregătesc muzică de toate genurile și sper să reușesc să mă păstrez pe gustul fanilor mei. Cât despre frățiorul meu, Nikolas, pot doar să spun că urmează multe alte piese frumoase împreună. Sănătate tuturor și de restul ne descurcăm noi cumva atât timp cât ne avem ca frații!", declară What's UP.

What’s UP, unul dintre cei mai difuzați artiști, a lansat hituri precum "La tine", "Bine", "Piesa mea de dor", "Taxi", piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și au cucerit topurile muzicale. Artistul a cunoscut succesul atât solo, cât și printr-o serie de piese în colaborare cu Andra, Alina Eremia, Shift, Dorian Popa și altii.

Recomandare: Urmărește interviul video cu What’s UP - "Lucrez la un video-album de 5 ani"

Comentarii