Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Liam Gallagher a lansat un album cu piesele cântate la concertul MTV Unplugged

Fostul membru Oasis a lansat un album live, ce cuprinde piesele interpretate la show-ul MTV Unplugged Live at Hull City Hall. Materialul este disponibil pe YouTube, Apple Music și Spotify, dar și în format fizic, pe Amazon. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Liam Gallagher în cadrul concertului "MTV Unplugged" (captură ecran)
Liam Gallagher în cadrul concertului "MTV Unplugged" (captură ecran)

Setlist-ul este format din 10 piese, dintre care două sunt cele mai cunoscute melodii Oasis: "Some Might Say" și "Champagne Supernova". De asemenea, compozitorul în vârstă de 47 de ani a interpretat o parte din compozițiile solo, cum ar fi single-ul său de debut, "Wall of Glass" sau piesa "Now That I Found You". În plus, concertul MTV Unplugged a prezentat prima interpretare live a piesei "Sad Song".

Gallagher a fost acompaniat de chitaristul fondator Oasis, Paul "Bonehead" Arthurs și de grupul Urban Soul String Orchestra, oferind o interpretare mai vie melodiilor acustice, de altfel.

Lansarea de astăzi este o extensie, de data aceasta potrivită, a "celebrului" show MTV Unplugged din 1996 din Manchester, în care Gallagher a părăsit scena, acuzând o "durere de gât". Fratele său, Noel Gallagher, a preluat îndatoririle vocale, în timp ce Liam a băut bere și și-a bătut joc de trupă de la balcon. La un moment dat, se presupune că a urcat din nou pe scenă pentru a lovi clapele unui pian, înainte de a ieși din sală.

Dar, cum odată cu vârsta vine și maturizarea, Gallagher e mult mai cumpătat:

"A fost o onoare să cânt în cadrul unui eveniment legendar, cum este MTV Unplugged. A fost o experiență minunată, oamenii au fost încântători și totul a sunat fantastic. Sper să vă bucurați de album", a spus Liam Gallagher într-un comunicat.

MTV Unplugged: Liam Gallagher:

Comentează

Trending