Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Videoclip oficial: Grimes - You'll Miss Me When I'm Not Around

Grimes continuă să fie avangardistă cu videoclipurile şi imaginea sa, odată cu lansarea noului clip "You'll Miss Me When I'm Not Around". Artista s-a filmat în faţa unui ecran verde, provocând fanii să pună în spate orice fundal animat doresc. Clipul poate fi admirat în articol.

Grimes apare în "You'll Miss Me When I'm Not Around" cu imaginea unui personaj anime, dotat cu sabie şi aripi ascuţite. Artistă îmbracă un soi de kimono foarte larg, adaptat sarcinii sale şi are vopseaua "de război" pe obraji. Acest single este extras de pe noul album al iubitei lui Elon Musk, "Miss Anthropocene", care a debutat pe 21 februarie. Acesta este al cincilea album de studio al artistei canadiene, cunoscută pentru modul în care transcende genurile muzicale.

Pe acest LP Grimes combină industrial-ul, cu muzica pop, electropop, dar şi cu trip-hop. Odată cu lansarea noului clip, artista a transmis şi următorul mesaj:

Am filmat 5 lyric video-uri cu ecran verde, aşa că am putea avea vizual-urile pentru album, asta pentru că filmările clasice de clipuri în starea mea de sarcină actuală nu erau o idee bună. Evident, după "We Delete Forever" am început să experimentăm în post procesare şi să creăm lucruri mai bune decât credeam că putem.

Pentru că suntem cu toţii în izolare, ne-am gândit că dacă tot oamenii sunt plicitsiti şi vor să înveţe lucruri noi, am putea lansa componentele de bază ale unei filmări, astfel încât toată lumea să încerce să creeze folosind materialul brut.

Mai mult de atât, Grimes a postat pe web un link spre WeTransfer cu toate materialele video necesare. Este inclus şi clipul "You'll Miss Me When I'm Not Around", fişierele audio, artwork de pe single şi multe altele. Tânăra a menţionat şi că echipa sa lucrează cu Blender, Adobe Creative Suite şi Daz 3D. Acesta din urmă a fost folosit de altfel pentru a crea avatarul tinerei, WarNymph. Precedentul single de pe noul album a fost "Delete Forever", în care muziciana a "pozat" tot în faţa unui green screen, ca o regină crudă pe un tron cosmic, în faţa unui peisaj spaţial.

Înainte am putut asculta şi vedea clipul piesei "My Name Is Dark", un lyric video ce pare filmat într-o cabină de fetişuri anime din Tokyo.

Citește mai multe despre Grimes
Videoclipuri cu Grimes
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE